Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Горе для всієї родини. У батька й доньки рак 4-ї стадії (ФОТО)



До редакції Перший com.ua звернулася жінка, яка просить про допомогу. В її родині – горе. Чоловік та донька онкохворі. В обох – четверта стадія раку:
“У  дочки Тані Куценко дуже успішне лікування.За рік , протягом якого вона приймає препарат-таргент “Ібранс” в неї зникли метазтази.Були в печінці та легенях.Але лікування треба продовжувати далі,іначе може бути рецидив. Препапарат доровартісний.Ціна 44000грн. за упаковку.Вистачає на місяць.Дуже часто перекупляєм в родичів померлих онкохворих.Треба своєчасно починати приймати препарат,діяти він починає хоча б за пів року лікування.А в нас його призначають,коли хворий встигає випити тільки дві таблетки.Ну , навіть,і при такій умові, ціна його не менше 25000грн.
Чоловіку повинні були зробити операцію в Інституті Раку.Не вдалося.Пухлина виявляється дуже велика,врослась в сусідні органи.Зробили стому.Щоб вона зменшилася призначили пройти хіміотерапію ‘FOLFIRI” з додаванням таргентного препарату “Авастин”. Дорогий препарат так ,як і всі таргентної дії.Коли пухлина зменшиться,її видалять. Дві “хімії” він пройшов. Треба ще одну. Тоді КТ. Якщо пухлина зменшиться,її видалять.Чоловіку дуже важко, пухлина перекрила кишку,тому зробили стому”, – розповідає Люда Цимбалюк.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 Сівак Володимир
ПриватБанк 5168 7573 9648 7623 Куценко Тетяна.
  




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.