Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Українці отримають новий вид соціальної допомоги: Кабмін затвердив щорічні виплати



У Кабінеті міністрів України 27 листопада розповіли про затвердження нової соціальної допомоги для двох груп громадян України. Українцям пояснили, які категорії отримають новий вид допомоги.
Виплати від держави будуть нараховуватися сім’ям тих громадян, хто незаконно позбавлений волі, а також звільненим з полону. Раніше ці групи українців отримували лише одноразову виплату, зараз же очікується постійна щорічна соціальна допомога.
В Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій розповіли, що мова йде про виплати людям, які потрапили в полон бандформувань “Л/ДНР” і Російської Федерації. Крім соцдопомоги у Міністерстві обіцяють юридичну підтримку, пакет соціальних послуг та медичну допомогу. Навіть більше, у відомстві взяли на себе навіть відшкодування витрат на зустріч з полоненими родичами для їх сімей.
Рішення про порядок надання соціальних виплат вирішуватиме спеціальна комісія. На нові соціальні виплати можуть розраховувати українські моряки і політичні в’язні Кремля, звільнені цієї осені з полону РФ. Наразі немає уточнень щодо величини допомоги, проте виплати очікуються вже з наступного року.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.