Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Був п’яний: батько порізав падчерцю та вкинув до криниці сина

​​

Страшний інцидент стався у селі Заліське, що на Черкащиніі.
Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’янінняі, наніс 10 – річній падчерці кілька ударів ножем, спричинивши останній тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення органів черевної порожнини, різаних ран окремих частин тіла, а 3 – річного сина вкинув у криницю глибиною близько 25 метрів, у зв’язку з чим хлопчик отримав різного ступеня тілесні ушкодження, а також мало місце загальне переохолодження тіла, яке супроводжувалося загрозливим для життя коматозним станом з набряком головного мозку.
Після вчинення всіх дій, залишив дітей у безпорадному стані та, боячись бути викритим і застигнутим на місці скоєння злочину, з місця події втік.
Та на щастя  злочин не було доведено до кінця з причин, які не залежали від волі обвинуваченого, оскільки смерть дітей від отриманих тілесних ушкоджень не настала,  внаслідок своєчасного виявлення потерпілих родичами та наданої медичної допомоги.
“За результатами досудового розслідування, прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті двом малолітнім дітям) Кримінального кодексу України”,– інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.