Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Відтепер в Україні загублені водійські права можна відновити онлайн

Відтепер в Україні загублені водійські права можна відновити онлайн
Щоправда, відновити можна буде лише водійські права нового зразка, які видали після 1 січня 2013 року.

У Кабінеті міністрів України схвалили постанову, якою запустять онлайн процедуру відновлення втрачених або викрадених водійських прав. Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Онлайн можна буде також відновити втрачені або викрадені посвідчення водія за допомогою онлайн-процедури. Вже незабаром їх можна буде замовити через електронний кабінет водія або через Єдиний державний портал адміністративних послуг", - повідомляють у Кабінеті міністрів.

Зазначається, що відновити можна буде лише водійські права нового зразка, які видали після 1 січня 2013 року.

Також напередодні в уряді затвердили проєкт, в межах якого водійські права можна буде показувати зі смартфона. Для цього розроблять спеціальний додаток. Надалі користувачі додатка зможуть не носити водійські права постійно з собою.

"Наша мета до 2024 року усі послуги перевести в онлайн", - повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, презентуючи функцію.

Напередодні прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявляв, що з 1 жовтня Україна має повністю відмовитися від паперового документообігу. Згодом в уряді уточнили, що відмовляться від обміну паперовими документами між відомствами, а не паперового документообігу загалом.

Джерело ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.