Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Десятирічний хлопчик наклав на себе руки через некупленний подарунок

​​
На Кіровоградщині у селі Камбурліївка Онуфріївського району 10-річний хлопчик наклав на себе руки.
Секретар місцевої сільради Надія Лук’яненко, розповіла, що інцидент стався через те, що його мати похвалила старшого брата, який допомагає їй по хаті та подарувала навушники.
Дитина після сварки з мамою вибігла з хати. Жінка подалась на пошуки і виявила тіло сина у петлі. Вона намагалася повернути хлопця до життя, але навіть після виклику “швидкої” все марно.
Відомо, що сім’я хлопчика живе благополучно. Батько вже четвертий рік в АТО, а мати домогосподарка – виховує трьох дітей (крім померлого, у неї є молодша дитина, яка ходить у дитсадок, і старший віку 12 років).
“Зрозуміти причини, які штовхнули хлопчика з хорошої благополучної сім’ї на такий страшний вчинок, неможливо”, – каже чиновниця.
Крім того, Надія Лук’яненко стверджує, що мама ніколи не була з сином занадто суворою. В той самий день близько 16:00 старші хлопчики поверталися додому зі школи – сміялися, базікали. А вже о 17:00 лікарі констатували смерть дитини. Хлопчик добре вчився, у школі його не труїли.
Також чиновниця каже, що історія з навушниками – може бути  недостовірна. Нібито мама, вручивши подарунок старшому синові, пообіцяла купити навушники середньому – але через декілька днів, коли отримає соціальну допомогу на дітей.
“Приходила до нас сьогодні, плакала. Казала, що як раз вчора отримала ті гроші з соцзабезу, на які обіцяла купити середньому синові подарунок …” – розповідається Лук’яненко.
Дитину поховали 11 вересня. Батько приїхав на похорон з фронту.
“Що вона пережила, виймаючи сина з петлі і намагаючись його реанімувати, неможливо уявити. Хлопчик помер у неї на руках”, – каже секретар сільради.
Правоохоронці не виявили на тілі хлопчика ніяких пошкоджень, крім борозни від петлі, пише Український Простір Прикарпаття.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.