Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Одержувачів субсидій і соцдопомоги перевірять по-новому


Українців, які отримують соціальну допомогу або субсидію від держави, з 2020 року чекають зміни. Так, незабаром уряд має намір вести єдиний інформаційно-аналітичний центр управління та моніторингу соцвиплат. Причому стосуватися це буде абсолютно всіх пільг, субсидій та інших соціальних допомог. Всі тонкощі таких інновацію в уряді обговорюють уже вже сьогодні, 17 липня, інформує enovosty.com/news.
Метою таких нововведень є бажання підвищити рівень адресності допомоги та спроба скоротити зловживання. Також, це повинно послужити і народу – теоритически це дозволити зробити процедуру розгляду заявки більш оперативної і простий.
Про що йде мова?
Якщо спростити, то це своєрідний електронний портал, де кожен громадянин буде мати власний кабінет. Інформаційна база буде об’єднувати дані про одержувачів соціальних виплат і тих, хто поставляє послуги населенню. Кожен бажаючий в цьому порталі зможе в будь-який момент подати необхідну заявку, дізнатися про те, в якому стані вона знаходиться, ознайомитися з історією виплат.
Примітно, що при такій системі чиновники більше не матимуть необхідність вимагати підтвердження або довідки, так як в системі можна буде знайти всю інформацію про отриманої допомоги і про проведені перевірки





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.