Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Зеленський заявив, що в кабінетах чиновників не повинно бути його портретів

​Президент – не ідол. Повісьте туди краще фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться їм в очі.

Володимир Зеленський, який вступив на посаду президента України, попросив чиновників не вішати у своїх робочих кабінетах його портрети. Про це він заявив під час інавгурації у залі засідань Верховної Ради України, інформує Ukr.Media.
«Моє обрання доводить, що громадяни втомилися від системних надутих політиків, які за 28 років створили країну можливостей. Ми створюємо країну інших можливостей — можливостей, де всі рівні перед законом, де є парні та прозорі правила гри для всіх, а для цього до влади повинні прийти люди, які будуть служити народу. Я дуже хочу, щоб у ваших кабінетах не було моїх зображень, будьте ласкаві, щоб не було моїх портретів. Тому що президент — не ікона, не ідол. Президент — не портрет. Повісьте туди краще фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться їм в очі», — сказав Зеленський.
Зеленський сьогодні, 20 травня, офіційно вступив на посаду президента України. Під час своєї інавгураційної промови він оголосив про розпуск Верховної ради та закликав звільнити силовиків.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.