Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Страшна повінь в Карпатах: вода перелила на дорогу «Мукачево-Львів», люди рятувалися, як могли (ФОТО)


17 травня о 20:04 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в період з 17:00 до 19:30 в селі Микуличин Яремчанської міської ради участок Горби, внаслідок випадання сильних опадів у вигляді дощу, піднявся рівень води в місцевому потічку Мересний. Через засміченість труби під мостом відбувся перелив води через проїжджу частину дороги державного значення Н-09 «Мукачево – Львів», з подальшим підтопленням присадибних ділянок. Сільським головою організовано роботу двох спеціальних автомобілів місцевого населення для розчищення русла потічка «Мересний» та прочищення водопропускної труби під автомобільним мостом, а також вантажного автомобіля для вивозу сміття. Станом на 20:38 водостічну трубу під автомобільним мостом прочищено та відновлено проїзд транспортних засобів дорогою державного значення.

Станом на 21:40 17 травня в селі Микуличин Яремчанської МР найскладніша ситуація спостерігалася на двох ділянках:
І- за попередньою інформацією, на вулицях Грушевсього та Горби підтоплено орієнтовно 90 дворогосподарств з житловими будинками (рівень води в будівлях від 10 до 30 см), жителі самостійно залишили свої домівки та перейшли до родичів. Станом на 06:00 18 травня внаслідок вжитих заходів з водовідведення та самостійного сходу води залишаються підтопленими 35 дворогосподарств з житловими будинками.
ІІ – участок Країще, водою зруйновано частину автомобільної дороги протяжністю 800 м, внаслідок чого відсутнє транспортне сполучення з частиною населеного пункту (орієнтовно 600 житлових будинків). Зруйновано один дерев’яний міст та підмито бетонні опори на двох мостах через потічок «Мересний» на участку Країще та підмито бетонні опори моста на участку Погар. Для розчищення русла потічка «Мересний» залучено один екскаватор.
Жертв та потерпілих немає. Працівниками Яремчанського МВ У ДСНС спільно з працівниками поліції, депутатським корпусом проводиться подворовий обхід, підтоплених внаслідок негоди територій, для встановлення завданих збитків.

Жертв та потерпілих немає. Працівниками Яремчанського МВ У ДСНС спільно з працівниками поліції, депутатським корпусом проводиться подворовий обхід, підтоплених внаслідок негоди територій, для встановлення завданих збитків. 17 травня о 23:00 проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Яремчанської МР.
Для ліквідації наслідків негоди залучено 91 чоловік та 10 одиниць техніки, з них від Управління ДСНС 36 чололовік особового складу та 2 одиниці техніки. На місці події працює мобільна оперативна група Яремчанського МВ У ДСНС.​

 







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.