Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Співачка Лоліта поскаржилась, що не може отримувати мінімальну пенсію в РФ через Україну

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська поскаржилась в ефірі російського радіо, що не може оформити мінімальну пенсію в РФ, тому що частина її кар'єри пройшла в Україні. У російському Пенсійному фонді співачці сказали, що держава не може платити їй більше 6 тисяч рублів, розповіла Лоліта в ефірі радіо «Эхо Культуры».За словами Лоліти, їй не вистачає трьох місяців стажу.
«З листопада мені не можуть підрахувати розмір пенсії... Вона не буде більше 6 тисяч рублів. Справа в тому, що я не можу довести всі 35 років трудового стажу, тому що частину цього часу працювала на Україні, а там, зрозуміло, мій стаж ніхто підтверджувати не стане», — заявила вона.
Зазначимо, розмір мінімальної пенсії в Росії становить 8846 рублів, однак співачка не зможе її отримувати, а лише ту, яка відповідає її підтвердженому стажу.
Співачка поскаржилась і припустила, що вона могла б бути на місці бабусь, у яких немає заощаджень. «А якби я була бабусею, яка живе на цю пенсію, відкладаючи на хліб і валідол?», — сказала Лоліта.
Співачка заявила, що продовжує виступати. Вона розповіла, що іноді відчуває нездужання і лікується народною медициною.
Нагадаємо, у квітні 2017 року співачку Лоліту зняли з потяга, який прямував з РФ, у пункті пропуску у «Конотопі» через заборону в’їзду в Україну.
СБУ заборонила співачці в'їзд на територію України через незаконне відвідування анексованого Криму.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.