Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Нацвідбір Євробачення-2019: як виступили фаворити шоу – гурт KAZKA (відео)

16 лютого в Україні відгримів другий півфінал Нацвідбору Євробачення-2019. Вісім талановитих учасників вийшли на сцену шоу, щоб поборотись за можливість представляти державу на міжнародному конкурсі. Серед них – популярний гурт KAZKA, якому пророкують перемогу.

У суботу, 16 лютого, визначаться всі імена суперфіналістів Національного відбору. Щоб потрапити у топ-6 претендентів на участь у Євробаченні-2019, відомі артисти підготували ритмічні пісні, які можуть стати їх щасливим квитком на міжнародний конкурс. 

Серед претендентів на перемогу – відомий гурт KAZKA, який стрімко завоював українських меломанів. Колектив отримав значну популярність після випуску хіта "Плакала". Саме цю пісню наспівують не тільки українські, але й іноземні фанати гурту. Навіть під час відпочинку в Індонезії артистів впізнали. Через значну підтримку меломанів колективу KAZKA пророкують перемогу на Національному відборі. 

Наразі гурт виступив у другому півфіналі шоу. На сцені Нацвідбору KAZKA презентував свою пісню Apart, що вже встигла підкорити мережу. 

Нацвідбір Євробачення-2019: дивитись онлайн – виступ гурту KAZKA






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.