Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Цього року в Україні почнуть будувати новий аеропорт

Цього року в Україні почнуть будувати новий аеропорт в м. Солоне Дніпропетровської області, який розвантажить аеропорти м. Дніпра і м. Запоріжжя. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.
"Підготовчі роботи з будівництва аеропорту в Солоному вже розпочались. Цього року ми сподіваємось розпочати земляні роботи по підготовці злітної смуги, в подальших двох роках ми повинні завершити весь цикл робіт", - зазначив міністр.
За його словами, цей аеропорт буде обслуговувати цілий регіон у східному регіоні. Як зазначив міністр, такі будівництва тривають 2-3 роки.
При цьому керівник "Укрінфрапроект" Микола Божко додав, що аеропорт має бути зведений на 240 га державних земель, які перебуває на околиці м. Солоного Дніпропетровської області, яке рівновіддалене як від м. Дніпро, так і від м. Запоріжжя. Місце для майбутнього аеропорту дуже вдале з огляду на погодні умови, з боку рози вітрів, крім того, він буде розміщений в районному центрі, де є залізниця, а також близько – траса Дніпро-Запоріжжя.
 
                




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.