Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

З подачі Ляшка Супрун тимчасово заборонили виконувати обов'язки міністра

Заборона діятиме до остаточного рішення суду.

5 лютого Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки на посаді в.о. міністра.

Про це повідомив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, позов якого і задовільнив суд.

За його словами, він звернувся до суду за дорученням Олега Ляшка. "Боротьба за життя і здоров’я українців триває!", - написав у своїй заяві депутат. Заборона діятиме до остаточного рішення суду, яке мають ухвалити 15 лютого.

"Позивачем було 1 лютого 2019 року подано до суду заяву про забезпечення адміністративного позову шляхом встановлення заборони Супрун Уляні Надії вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію компетенції (повноважень міністра – ред.)", - йдеться в ухвалі.

Суд частково задовольнив позов Мосійчука і заборонив Супрун на час розгляду адміністративної справи "вчиняти дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я".

Як відзначив глава центру протидії корупції Віталій Шабунін, це "той самий реформований київський адмінсуд, який повернув на посаду Насірова". Він додав, що з великою вірогідністю той же реформований суд 15 лютого взагалі зніме Супрун з посади.

Також у Мережі запустили хештег "ПідтримуюСупрун". Зокрема до нього долучився голова громадської організації "Небайдужі" та колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко із проханням "висловити також свою думку з приводу цієї ганебної ситуації".

Тим часом у Міністерстві охорони здоров'я вже повідомили, що консультуються з юристами через заборону суду Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра.

https://tsn.ua




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.