Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гурт KAZKA оприлюднив конкурсну пісню для Євробачення-2019

1 лютого гурт зняв інтригу і презентував свою пісню, з якою планують представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019.


У 2018 році популярний український гурт KAZKA приголомшив успіхом. Їхня пісня "Плакала" встановила своєрідний рекорд не лише в Україні, а й за її межами. За кілька місяців кліп KAZKA переглянули понад 106 мільйонів користувачів мережі, а згодом артисти випустили англомовну версію пісні.

Після новини про те, що гурт побореться за право представляти Україну на конкурсі Євробачення-2019, шанувальники вибухнули питаннями: "З якою піснею піде KAZKA?".

1 лютого гурт зняв інтригу і презентував свою пісню, з якою планують представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019, півфінали якого відбудуться 14 та 16 травня, а фінал – 18 травня в Ізраїлі. Так, гурт повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram, що буде виступати з піснею "Apart", - пише 24 канал.

"Apart" – це особиста історія відносин, страхів і подолань. Це пісня-маніфест: кохайте без шаблонів! Незважаючи на статус, зріст, вагу, соціальні відмінності, нав'язані іншими правила і форми. Кохайте кого завгодно, але обов’язково всією душею", – зазначила вокалістка гурту Олександра Заріцька. 

Слухайте нову пісню гурту KAZKA "Apart": аудіо
​ ​
               





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.