Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

До 4 років тюрми засуджено водія, що у п'яному стані насмерть збив пішохода на Рахівщині й утік

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури доведено в суді вину 40-річного мешканця с. Великий Бичків у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України) та завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ч. 1 ст. 135 КК України).
До 4 років тюрми засуджено водія, що у п'яному стані насмерть збив пішохода на Рахівщині й утік
Смертельна ДТП сталася 21 квітня 2020 року близько опівночі. Підозрюваний, що їхав за кермом автомобіля «MERCEDES-BENZ» напідпитку не забезпечив безпеку дорожнього руху, не дотримався безпечного інтервалу та допустив наїзд на пішохода, котрий рухався біля узбіччя у попутному напрямку.
У результаті зіткнення чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Натомість водій після скоєного втік з місця події. 
На підставі наданих прокурором  доказів Рахівський районний суд визнав мешканця Рахівщини винним в інкримінованих злочинах. Його засуджено до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.