Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині відновлюють ліс: висадили 100 тисяч саджанців основних лісоутворюючих порід (ФОТО)


Цьогоріч на території Лопушанського лісництва заліснили  18,8 гектарів лісових площ, та висадили 100 тисяч сіянців і саджанців основних лісоутворюючих порід (59,1 тис. – ялини європейської, 17,2 тис – ялиці білої, 10,2 тис – бука лісового, 8,5 тис. – клена-явора, 4,3 тис. – модрини). – повідомляє Ясінянське лісомисливське господарство.
Під природне поновлення відведено 16,9 гектар території лісництва.
Загалом, весняна кампанія з посадки лісових культур у ДП «Ясінянське ЛМГ» стрімко йде до завершення. Вже виконано 90% всіх запланованих робіт із заліснення лісових ділянок де раніше здійснювалась лісозаготівля.
Найважливішими першочерговими заходами у 2020 році у Лопушанському лісництві є посів насіння і догляд за лісовими культурами. Цьогоріч тут заплановано провести посіви ялиці білої, клена-явора та ясеня на площі 0,068 га. Також буде проводитися закладка шкілки ялиці білої на площі 0,01 га.
До того ж, у цьому році, передбачається проведення робіт з благоустрою території розсадника (оновлення воріт, інформаційного наповнення, ремонт місця відпочинку для робітників тощо)
Загалом, у лісовому розсаднику створені всі умови для вирощування високоякісного посадкового матеріалу необхідного для створення високопродуктивних лісів. Кількість вирощеного посадкового матеріалу повністю забезпечує потреби на лісовідновлення всіх лісових зрубів на території лісництва.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.