Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

13-річний школяр на Рахівщині чотири рази викликав поліцію на замінування, пожежу та бійку у місцевій школі

Юного «жартівника» розшукали поліцейські. З неповнолітнім та його матір’ю провели профілактичну бесіду.13-річний школяр на Рахівщині чотири рази викликав поліцію на замінування, пожежу та бійку у місцевій школі
Вчора, 2 квітня, на лінію «102» надійшло чотири анонімні повідомлення про, нібито, пожежу, замінування та бійку у школі села Кобилецька Поляна Рахівського району. Усі дзвінки було здійснено з одного номера телефону, а голос заявника був дитячим.
На повідомлення оперативно відреагували працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського районного відділення. Неповнолітнього жартівника розшукали вдома. Як з’ясували працівники поліції, 13-річний хлопець, разом зі своїм молодшим братом бавились і вирішили розважитись у такий спосіб. 
Із школярем співробітники поліції провели профілактично-виховну бесіду і пояснили, що за такі жарти дорослих притягують до відповідальності, а так як він є неповнолітнім, то за такий вчинок будуть покарані батьки.
Водночас правоохоронці звертаються з проханням до жителів Закарпаття роз’яснити своїм неповнолітнім дітям, що подібні жарти про замінування об’єктів і вибухівку в публічних місцях,  бійки чи  пожежі є не лише недоречними за теперішніх умов, а й тягнуть за собою покарання, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.