Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Що відомо про закарпатців, які загинули в ДТП у Росії (ФОТО)

Що відомо про закарпатців, які загинули в ДТП у Росії (ФОТО)
Моторошне зіткнення мікроавтобуса і вантажівки забрало життя 8 заробітчан, зокрема жінки, яка їхала до чоловіка й сина на свято.
Раніше Mukachevo.net розповідало, що в ДТП у Псковскій області загинуло вісім закарпатців. Пізніше стало відомо, що більшість загиблих із Рахівського району.
Журналісти порталу "Obozrevatel" дізналися, хто їхав у смертельному мікроавтобусі.
Загиблий водій – 38-річний Михайло Гайналій – жив у смт Тересва Тячівського району. На сторінці є фото з друзями біля Неви й розведених мостів. "Він із забезпеченої сім'ї. Зараз кажуть, що він був другим водієм, і саме він вів машину. Але наскільки це відповідає дійсності – ніхто не знає. У нас дуже велике село", – уточнили в селищній раді.

Водій Михайло Гайналій
Ще один загиблий, 55-річний Василь Сметана, родом із села Верхнє Водяне. "Ми знаємо тільки прізвище, про нього нічого", – сказали нам у сільраді.
У Середньому Водяному Рахівського району живе відразу кілька Іванів Влашиних. Деякі з них справді зараз на заробітках. У сільраді уточнили, що поки офіційного підтвердження інформації про загиблого українця до них не надходило.
У смт Ясіня (теж Рахівський район) підтвердили: 32-річний Іван Новоселюк і наймолодший загиблий, 21-річний Юрій Іванюк, – їхні жителі. "У Івана Новоселюка – сім'я і діти. Але ми знаємо дуже мало", – уточнила місцева влада.
37-річний Йосип Шемот жив у селі Костилівка Рахівського району. У нього залишилися дружина й двоє маленьких діток. У селі розповідають, що в них дуже багато тезок Йосипа. Тому не відразу зрозуміли, про кого мова.
Михайло Зеленчук давно їздить в Санкт-Петербург
Також у автомобілі був 55-річний Василь Шиман із села Нижня Апша Тячівського району. Тут 97% населення – румуни. "У нього залишилася доросла дочка, вона вже заміжня. Сім'я дуже хороша. Василь Васильович працьовитий. Шкода, що так життя обірвалося, така у нього доля, напевно", – сказали нам у селі.
47-річна Надія Попович з села Великий Бичків Рахівського району вирушила в Санкт-Петербург у гості до чоловіка й сина. У селі кажуть, що поїздки до чоловіків-заробітчан бувають тільки в разі, коли подружжя дуже давно не бачилося. Або є серйозна підстава.
"Чоловік і син працюють на будівництві. У Надії є ще молодша дитина, ходить в школу. І вона залишилася вдома на господарстві. Кажуть, що до подорожі Надія готувалася довго – у когось з родини був день народження або ювілей. На свято вона вирушила. І така трагедія", – розповіли нам у Великому Бичкові.
Надія Попович їхала на свято

Єдиним хто вижив у тій моторошній аварії був власник мікроавтобуса Михайло Зеленчук, який на момент зіткнення перебував на задньому сидінні.
Попри загадкові обставини трагедії, всі знайомі загиблих стверджують, що закарпатці були справжніми професіоналами своєї справи.Mukachevo.net​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.