Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чому варто відвідати Рахівщину восени: 5 переконливих причин


Осінь в горах Рахівщини приваблює туристів не тільки неймовірними краєвидами, а ще й низькими цінами.

Любителі подорожувати Україною хоча б раз в житті повинні відвідати українські гори восени, пише портал Тravel.tochka.net. А в підтвердження цього – автори наводять 5 переконливих причин.


Дешевші ціни на проживання


Літній ажіотаж минає, а разом з цим і знижуються ціни на проживання в Карпатах. Можна знайти варіанти на будь-який смак і, що найголовніше, гаманець.


Доступність залізничних квитків


Восени немає великого напливу туристів, а отже взяти квиток навіть за декілька днів до запланованої поїздки – не становитиме жодних проблем.


Спокій та релакс


В гори часто їдуть, щоб відчути спокій, тишу, умиротворення душі та магію. Але в розпал курортного сезону навіть в горах куди не глянь – повсюди галасливі туристи.


А от восени атмосфера в Карпатах змінюється: гори опановують тиша і спокій.


Ідеальна погода для піших походів


Існує міф, що погода восени в Карпатах – це суцільні дощі, шалений вітер та навіть сніг. Проте горам властива перемінна погода в будь-яку пору року. А сніг і раптові зливи можуть налякати туристів і весною, і навіть влітку.


Якщо ви плануєте піший похід горами – то осінь ідеальна пора для цього. Адже ходити з важким рюкзаком куди приємніше при температурі до +20. А намет, спальний мішок та теплий одяг – гарантують комфортну ночівлю.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.