Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

10000 робочих місць для Рахівщини та Тячівщини

Метою кандидата в народні депутати Ярослава Думина є створення умов для того, щоб у нашому округу з’явилися десять тисяч нових високооплачуваних робочих місць. Про це він заявив на власній сторінці в соціальній  мережі Facebook.

На думку кандидата для цього потрібно:

  • Внести та добитись прийняття закону про гірські райони Закарпаття як територію пріоритетного розвитку.
  • Створити тут умови для розвитку підприємництва та залучення інвестицій. З фокусом на туризм та інновації, альтернативну енергетику, екологічну переробку сміття. Запровадити податкові пільги та підтримку для профільних підприємств — соціально та екологічно відповідальних.
  • Залучити з державного бюджету та від закордонних партнерів гроші на розбудову необхідної інфраструктури, в тому числі й доріг. А будувати її будуть мешканці регіону.
  • Поглибити децентралізацію. Щоб громади розвивали свої території, не питаючи нагорі дозволу на кожен рух. Щоб кожна місцевість мала можливість вести свою “економічну політику”.
  • Розвивати й використовувати закордонні контакти й партнерства.
  • Активно співпрацювати з Інвестиційною радою при Президенті України для залучення грошей в регіон.

“Це саме той результат, якого ми можемо досягти спільними зусиллями народного депутата, місцевих рад, підприємців та небайдужих громадян. Вірю, що реалізація цієї програми покладе початок кардинальних позитивних змін у регіоні”, — коментує Ярослав Думин. 

Михайло Красюк





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.