Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

«Я тут народився і тут хочу жити!» - Іван Палінкаш

«Я тут народився і тут хочу жити!»

Саме з таким гаслом я йду до Верховної Ради відстоювати та оберігати інтереси нашого рідного краю. Впевнений, що разом з Вами, шановні земляки, ми збудуємо нову, багату, сильну і процвітаючу державу, де добробут і благополуччя кожного з нас є основною національною ідеєю.
Велика Україна починається з маленького містечка чи села, де ти народився. І в кожному з цих місць існують свої проблеми, які турбують жителів.
На сьогодні і наш край потребує вирішення багатьох проблем : – відновлення лісів і підвищення їх продуктивності, на місцях вирубаних лісів мають бути висаджені нові. Сміттєзвалища на берегах річок повинні зникнути. Метою вирішення даної проблеми-створення умов, що сприятимуть забезпеченню повного збирання, перевезення, утилізації, знешкодження та захоронення побутових відходів і обмеження їх шкідливого впливу на навколишнє природне середовище та здоров'я людини, оскільки розростання сміттєзвалищ може призвести до великої екологічної катастрофи, де жити нашим дітям.
Особливу увагу хочу приділити розвитку туризму в нашому краї. Закарпаття – це перлина, красою якої повинні любуватися не тільки місцеві жителі, а й увесь світ. Розвиток туристичного напрямку в нашому окрузі дозволить створити тисячі робочих місць та дати молоді впевненість в завтрашньому дні.
Наразі Закарпаттю необхідна підтримка держави. Саме тому я прийняв рішення йти у Верховну раду.

Моя діяльність як народного депутата буде спрямована на реалізацію таких завдань:

Відродження туристичних пам’яток, та реклама туризму
Створення тепличних умов для розвитку зеленого туризму
Підтримку існуючих закладів освіти та сприяння створенню приватних садочків та шкіл
Ініціювання відродження українського села, що забезпечить гідні умови життя для селян
Відновлення автодоріг: ініціюватиму спрямування державних коштів на будівництво та відновлення доріг у сільській місцевості та районних центрах
Модернізацію комунальних установ, роботу над впровадженням енергоефективних технологій
Комплексний розвиток медичної інфраструктури
Це основні напрямки моєї передвиборної програми, як кандидата у народні депутати. Керуючись принципами викладеними в ній, я маю намір у разі обрання мене депутатом - захищати у найвищому законодавчому органі країни інтереси нашого краю. Для впровадження цієї програми, сподіваюся на Вашу підтримку. 
З повагою, Іван Палінкаш




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.