Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині водій напідпитку скоїв ДТП


Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.
У селі Чорна Тиса Рахівського району ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2108» з’їхав із дороги в кювет. Про аварію в поліцію повідомили очевидці.
Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то водія на місці вже не було.
Невдовзі його розшукали. Водій, житель селища Ясіня, не надав водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився.
На правопорушника склали адмінпротоколи за залишення місця аварії, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.
Ще одна автопригода сталася вночі в селі Завосино на Березнянщині. Там автомобіль марки «ВАЗ-2108» збив шлагбаум неподалік кордону. Водій з місця пригоди втік, його розшукала поліція.
За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, водійського посвідчення не надав. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи  та відсторонили його від керування.
У місті Рахів вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки «ВАЗ-2105», який рухався без світла фар. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення він не надав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,71 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.
Ще одного нетверезого водія за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області  




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.