Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Рахові «олень» заблокував виїзд авто

 Про прикрий випадок розповіли у соцмережі Фейсбук у місцевій спільноті Karpaty-tour Club Rakhiv.
 «Можна сфотографувати, викласти і стогнати, як вам тяжко жити. А можна поступити інакше, викликати поліцію, яка прибере транспорт з проїзду і порушнику стане зрозуміло, що ПДР не варто забувати. Цього разу була відмазка на тему, що нема де запаркуватися. Ти знаєш куди їдеш, що робитимеш, ти не розумововідсталий, ти бачиш що загородив виїзд, і тобі до сраки всі, бо тобі тут треба на пару годин стати».
 Замловами авторів публікації, водій порушив кілька правил - стоянка на тротуарі, стоянка на виїзді, стоянка обмежує розїзд ТЗ.
 «Чекав чесно годину, подзвонив на 102, всі оператори зайняті. На протязі години додзвонився за третім разом. Патруль приїхав за 10 хвилин, довго чекали власника авто ще десь пів години, надіялися на мирне рішення. Потім терпець всім урвався написав пояснення, склали постанову, викликали евакуатор і за дві з половиною години прийшов власник авто. Поліція дуже толерантно пояснила у чому проблема. Власник попросив, щоб не вантажили на евакуатор, сам поїде на штрафплощадку. Минуло вже 4 години, а виїзд ще заблоковано», – йдеться у дописі.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.