Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Рахівська ДПІ: введено в дію нові рахунки за кодами класифікації доходів бюджету для сплати ПДФО та військового збору

Рахівське управління ГУ ДФС у Закарпатській області повідомляє, що починаючи з 03.01.2019 року Державною казначейською службою України введено в дію нові рахунки за кодами класифікації доходів бюджету для сплати ПДФО та військового збору при нотаріальному посвідченні договорів та при річному декларуванні доходів.                             21 січня, 13:19                       Додатково зауважуємо, що рахунки для сплати ПДФО та військового збору, утримані із зарплати, а також в інших випадках, утриманих податковими агентами при нарахуванні доходів не змінилися.

Фахівці управління наголошують, що:

1. Платник податку – фізична особа, яка зобов’язана подати декларацію, визначити та сплатити свої податкові зобов’язання, сплачує:
- податок за кодом бюджетної класифікації «11010500» – «податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;

- військовий збір за кодом бюджетної класифікації «11011001» – «військовий збір, що сплачується за результатами декларування».
 
2. При нотаріальному посвідченні договорів та/або при видачі свідоцтв про право на спадщину тощо  платник податку – фізична особа, яка відповідно до розділу IV Податкового кодексу зобов’язана сплатити податок на доходи фізичних осіб, але звільнена від подання декларації сплачує:

- податок на доходи фізичних осіб за кодом бюджетної класифікації «11010501» – «податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами, які не підлягають обов’язковому декларуванню»;

- військовий збір за кодом бюджетної класифікації «11011000» – «військовий збір».
 
За матеріалами Рахівського управління ГУ ДФС у Закарпатській області





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.