Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В селищі Ясіня пройшла відкрита зустріч по вирішенню проблем утилізації сміття

У неділю, 23 грудня в селищі Ясіня пройшла відкрита зустріч по вирішенню проблем утилізації сміття.
 На зустріч зібрали бажаючих обговорити проблеми селища, що потребують свого вирішення та перспективи подальшого розвитку населеного пункту. Активісти ГО «Нове Ясіня» звернулись до односельчан за допомогою у вирішенні однієї з наймасштабніших проблем.

 - Це зростання неконтрольованих сміттєзвалищ, це варварське поводження зі сміттям, а також відсутність здорової альтернативи для пропозицій населенню, - зазначають в організації. - Так, ми вважаємо, що цю проблему можуть вирішити свідомі жителі селища у спільних діях з органами місцевого самоврядування.
 Саме тому, за словами активістів, провели відкриту зустріч з представниками місцевої влади, керівниками житлово-комунального господарства, державних установ та приватних підприємств та свідомих, активних громадян.
 Метою зустрічі був  конструктивний діалог, де кожен міг би висловити свою думку та вислухати інших. Запросили до участі і гостей з смт. Верховина, які поділились досвідом налагодженням  роботи  з утилізації і сортування сміття. Там екологічна ініціатива повністю запрацювала з квітня цього року.
 Активісти ГО «Нове Ясіня» висловили вдячність свідомим громадянам, які прийшли на зустріч.
 - Дуже прикро, що цю зустріч проігнорували органи місцевого самоврядування. Ми так і не побачили селищного голову, секретаря селищної ради, заступників, лише декілька депутатів прийшли на зустріч. – кажуть активісти. – А саме вони повинні були б бути зацікавлені в перспективах розвитку населеного пункту, розвитку його інфраструктури. Це дуже дивує, що місцева влада не зацікавлена у популяризації регіону.

Рахів. Новини, оголошення, вакансії





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.