Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатець Іван Ковбаснюк – рекордсмен серед українців в швидкісному спуску


Закарпатський гірськолижник Іван Ковбаснюк, який вже виборов ліцензію на майбутню Зимову Олімпіаду, яка пройде  наступного року в південнокорейському Пхьончхані продовжує активну підготовку до цих Ігор. Нині наш земляк у складі гірськолижної збірної України - Дмитром Мицаком, Ольгою Книш, Тетяною Тікун перебуває на іншій стороні земної кулі – в Чилі, де змагається на престижному гірськолижному турнірі – кубку Південної Америки. 
Іван Ковбаснюк у гірськолижних змаганнях зі швидкісного спуску встановив історичне досягнення для України, набравши 47FIS-балів. Це найбільша кількість набраних балів в цій дисципліні за історію гірськолижного спорту нашої держави.
Це в коментарі підтвердив і перший тренер Івана Ковбаснюка Ігор Петрович Скрябін: «Станом на сьогодні Іван входить до 500 найкращих гірськолижників світу, що дозволяє йому виступати на Олімпіаді -2018 у двох дисциплінах – швидкісному спуску та комбінації. На жаль, не вдалося поки здобути ще одну ліцензію  в змаганнях в супер-гіганті, надіялися що в Чилі зможемо її отримати, але поки не вийшло. Зате в супер-гіганті має ліцензію на Олімпіаду його партнер по команді ­– Дмитро Мицак, сподіваємося, що ще зможемо заробити залікові бали й Іван здобуде право виступати і в цій дисципліні».
Роман СЕНИШИН





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.