Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Юні танцюристи з Рахівщини здобули вісім призових місць на «ART DANCE 2019» (ФОТО)

15 грудня в Івано-Франківську проходив V Всеукраїнський чемпіонат хореографічного мистецтва «ART DANCE 2019».                          В танцювальному марафоні взяло участь  20 сольних виконавців та 67 танцювальних колективів з різних куточків України. Головним суддею змагань  на чемпіонаті був  учасник проекту «Танці з зірками» - Женя Кот, а також до суддівської колегії увійшли інші відомі хореографи такі, як: Макс Леонов, Яна Жук-Цибульська, Катерина Шепеленко та засновники конкурсу Манкиш Світлана і Чобан Наталія.

Рахівщину на змаганнях представляли три хореографічні колективи Рахівського районного будинку дитячої та юнацької творчості : «Авангард» кер. Мамедова О.А., (м.Рахів), «Щастя» кер.Соловйова Д.І., та хореографічний колектив «Перлина» кер.Бех Г.Ю. (смт.Ясіня). Юні танцюристи зайняли вісім призових місць.

Переможцями стали:

1.Хореографічний колектив «Щастя» кер.Соловйова Д.І. (Срібний призер) з танцем «Чардаш».
2. Хореографічний колектив «Щастя» кер.Соловйова Д.І. (Срібний призер) з танцем «Гуцулка».
3. Хореографічний колектив «Щастя» кер.Соловйова Д.І. (Бронзовий призер) з танцем «Чікі-чікі».
4. Хореографічний колектив «Щастя» кер.Соловйова Д.І. (Бронзовий призер з танцем «Малявка».
5. Хореографічний колектив «Авангард» кер.Мамедова О.А,. (Бронзовий призер) з танцем «Аркан на сучасний лад» «FOLK DANCE».
6. Хореографічний колектив «Авангард» кер.Мамедова О.А,. (Бронзовий призер) з танцем «Заманили» номінація «POP DANCE».
7.Хореографічний колектив «Авангард»  кер.Мамедова О.А,. (Бронзовий призер) з танцем «Танцю зі мною» номінація «DEBUT» вікова категорія kids (7-10 років).
8. Хореографічний колектив «Перлина» кер.Бех Г.Ю.,  (1 місце) з танцем «Пробудження».  

Учасники танцювального колективу «Авангард», їх батьки та керівник висловлюють щиру подяку депутатському корпусу Рахіської міської ради  за фінансову підтримку в надані транспортного засобу для перевезення учасників колективу.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.