Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Очільник поліції Закарпаття відкрив першу поліцейську станцію на Рахівщині

У смт.Ясіня Рахівського району запрацювала нова поліцейська станція. Про безпеку жителів селища Ясіня, а також сіл Чорна Тиса, Кваси та Лазещина, дбатимуть дільничні офіцери поліції та працівники сектору реагування патрульної поліції 
Безпеку та громадський порядок жителів смт.Ясіня та навколишніх сіл відтепер додатково охоронятимуть працівники першої в районі поліцейської станції. Новий пункт розпочав свою роботу сьогодні, 27 жовтня. 
Офіційно відкрив нову поліцейську станцію начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник Роман Стефанишин. "Функціонування станції покращить взаємодію поліцейських і місцевих мешканців. Дільничні офіцери поліції та працівники груп реагування патрульної поліції матимуть змогу швидше реагувати на звернення громадян та якісно виконувати свою роботу", — зазначив полковник поліції.
На відкритті були присутні заступник очільника поліції Закарпаття полковник Іван Пеняк, начальник Рахівського відділення поліції Михайло Палкуш, голова селищної ради смт.Ясіня  Едуард Зелінський та голова селищної ради села Чорна Тиса Іван Павлючок.
Четверо дільничних інспекторів поліції, а також інспектори сектору реагування патрульної поліції працюватимуть для забезпечення громадського порядку та безпеки не лише на території  смт. Ясіня, а й  сіл Чорна Тиса, Лазещина та Кваси.  А тому правоохоронці дбатимуть про спокій близько 18 тисяч мешканців району. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.