Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гастрономічний фестиваль ,,Берлибаський бануш” і корова Берлибашка чекають на гостей вже цієї неділі



Рахівщина гостинно запрошує поціновувачів унікальної гуцульської культури на XІ кулінарний фестиваль ,,Берлибаський бануш”, який відбудеться вже цієї неділі, 13 травня, в селі Костилівка, повідомляє прес-служба Рахівської РДА.


Свято розпочнеться у підніжжя легендарних скель Довбуша, де відбуватимуться тематичні народні гуляння з традиційними розвагами.
У програмі святкування перше міжобласне змагання з приготування банушу. Традиційну страву готуватимуть як професійні кухарі, так і аматори, які прийдуть підтримати учасників. А ще гостям фестивалю запропонують великий вибір м’ясних страв, знайдуть для себе також чим поласувати і вегетаріанці.
Окрім різноманітних смаколиків, на гостей свята чекатимуть: виставка-показ традиційного для Рахівщини гуцульського однострою, запалення полонинської ватри у підніжжя скель Довбуша, феєричне фаєр-шоу (вогняне шоу) у середньовічному стилі, гуцульські забави – веселі конкурси і змагання.  
На Вас чекає традиційний ,,меценат”, талісман фестивалю - корова Берлибашка, а також концертна програма за участі провідних автентичних колективів Рахівщини та Закарпаття, Василя Мельниковича - ,, Гуцул Хуліган”, а також Івано-Франківського національного академічного Гуцульського ансамблю пісні і танцю ,,Гуцулія”.
Самобутня гуцульська культура, повні казани банушу, незабутні враження, а також багато приємних сюрпризів чекатимуть Вас на святі!






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.