Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Павло Басараба публічно відзвітував перед громадою району

06 березня голова Рахівської райдержадміністрації Павло Басараба публічно відзвітував перед громадою району про роботу у 2017 році, повідомляє прес-служба Рахівської РДА.


Захід відбувся у залі засідань районної ради за участі представників органів влади, членів колегії РДА, керівництва районної ради, представників інститутів громадянського суспільства і засобів масової інформації, на виконання частини третьої статті 45 Закону України від 10.12.2015 № 889-VII ,,Про державну службу”.
Публічний звіт прослухав і представник регіонального відділення Нацдержслужби – органу, який безпосередньо бере участь у забезпеченні реалізації державної політики у сфері державної служби.


Під час звіту голова райдержадміністрації Павло Басараба, проаналізував роботу райдержадміністрації впродовж минулого року з усіх стратегічних напрямків, детально зупинившись на економічній сфері, співпраці із Державним фондом регіонального розвитку, „дорожньому експерименті”, інвестиційній діяльності, реалізації соціальних проектів, стані справ в сільському господарстві, промисловості, транспортному сполученні, підприємництві, бюджетних питаннях, адміністративних послугах, соціальному захисті населення, культурі і освіті, взаємодії з громадськістю, суспільно-політичній ситуації та на проведеній роботі по виконанню заходів, спрямованих на пріоритетний розвиток галузей охорони здоров’я та туризму.


- Згідно з проектною документацією курортний комплекс ,,Свидовець” має стати найбільшим в Україні. Суперечки навколо майбутнього будівництва не вщухають. Дехто підтримує потенційний розвиток туризму на Рахівщині, а хтось виступає за збереження автентичної природи та її цілісності. Хоча невідомо, як ця природа збережеться, якщо території на яких повинен розміститися курорт належить лісгоспу - робота якого полягає у вирубці лісу. Впевнений, що Франція не жалкує про те, що у них є Куршевель (Courchevel - один з найпрестижніших гірськолижних курортів світу, що знаходиться у Французьких Альпах), - зазначив керівник району.
Слід наголосити, що виконання повноважень районної державної адміністрації були спрямовані на реалізацію Програми економічного і соціального розвитку району на 2017 рік, всебічне задоволення прав і свобод громадян, стабілізацію економіки та вирішення проблемних питань в усіх галузях господарського комплексу району, оскільки, як відомо - район постраждав від буревію.
Очільник райадміністрації також окреслив пріоритетні напрямки подальшої роботи та ключові завдання розвитку району на 2018 рік.
По закінченню звіту Павло Васильович висловив вдячність директорам лісгоспів за оперативність під час ліквідації наслідків буревію, який пройшов на території району 17 вересня 2017 року.

Детально ознайомитися із звітом можна тут: ЗВІТ




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.