Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Великобичківському лісгоспі провели конкурсний відбір підрядних організацій з надання послуг, пов’язаних з лісівництвом (ФОТО)


Цього року це вже третє засідання конкурсної комісії, мета якого створення на підприємстві конкурсного середовища з відбору виконавців робіт і послуг пов’язаних з лісівництвом, запобігання проявам корупції у даній сфері, розвитку добросовісної конкуренції між суб’єктами господарювання, раціонального використання та економії коштів підприємства, а також зміцнення довіри до підприємства.

Вищезгадана комісія є прозорим колегіальним органом, робота якого спрямована виключно в інтересах відкритості та дотримання законодавства України.

На сайті підприємства за 5 днів до проведення засідання комісії було виставлено оголошення на потребу залучення підприємців для участі в конкурсі на право розробки 11 лісосік головного та проміжного користування у п’яти лісництвах підприємства.

В конкурсі взяли участь представники та керівники восьми підрядних організацій:  ТзОВ «ВГСМ», ТзОВ «ЕВК», ТзОВ «БИЧКІВ-ПРОМ-МЕДІА», ТзОВ «Томаш ВІ», ФОП «Дячук Я.М.», ФОП «Стороженко Ю.М.», ФОП «Мігалі Ю.Ю.» та ПП «Тімбер Вуд».

За результатами проведеного відкритого конкурсного відбору підрядних організацій – рекомендується укласти договори підряду з учасниками-переможцями конкурсу, цінову пропозицію яких було визнано найбільш економічно вигідною для підприємства, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.