Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Хореографічний колектив «Стиль» - переможець Всеукраїнського конкурсу з хоеографії «Кришталеві візерунки».

18 лютого 2018 року в Хмельницькому обласному палаці дитячої та юнацької творчості проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "Кришталеві візерунки". Організатором фестивалю є керівник зразкового колективу бального та сучасного танцю "Галант" Олена Богач. В конкурсі взяли участь близько 450 учасників з різних куточків України. Очолювала суддівську команду Олена Форман - суддя Всеукраїнської категорії. Рахівщину на конкурсі представляв хореографічний колектив "Стиль" Рахівського районного будинку дитячої та юнацької творчості керівник Рябчук Валерій Валерійович. Конкурсна програма програма поділялася на два відділення: турнір з спортивно-бальних танців та фестиваль з хореографії. Юні танцівники вибороли 7- перших місць, 2-другі,  2-треті, 1-четверте, 1-шосте.
Переможцями стали:
1.Дует в складі Кабаль Альбіни та Максимчук Владислава (1 місце) номінація "Сучасна хореографія", вікова категорія 16 і старші
2.Соліст Габоряк Христина отримала 2 перші місця з танцем Джаз та Хіп Хоп, "Сучасна хореографія".
3.Колектив в складі: Грицак Михайла, Сливки Вікторії, Годван Оксани та Грегорчак Ярослава  (1 місце) номінація "Бальна хореографія-мала форма".
Також на Всеукраїнських змаганнях зі спортивно-бальних танців в номінації європейської та латиноамериканської програми в категоріі «Школа», Н – класс, Е класс взяли участь: Швайгер Єва, Лепетчук Аріадна, Брехлічук Дарина, Ластовічак Аліна, та зайняли 3- перших місць, 2-других, 2-третіх, 1- четверте,1-шосте.
Всі переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.