Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Страшна знахідка: на Рахівщині в лісопосадці виявили тіло чоловіка (ФОТО)

6 лютого, близько 00:20, у лісопосадці села Біла Церква Рахівського району виявили присипане гілками тіло чоловіка. Правоохоронці оперативно встановили його особу. Ним виявився 55-річний мешканець села Великий Бичків.



У поліції за фактом загибелі чоловіка було відкрите кримінальне провадження. Тіло направили на експертизу, яка засвідчила, що потерпілий помер від численних тілесних ушкоджень.

Правоохоронці з‘ясували, що між потерпілим та його 47-річним товаришем-іноземцем, який перебуває на Закарпатті на сезонних заробітках, виникла конфліктна ситуація. У ході суперечки останній наніс закарпатцю тілесні ушкодження. Після цього чоловік відтягнув непритомного до лісосмуги, прикрив гіллям та одягом, а сам з місця злочину втік.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у злочині та затримали його.

Розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, триває. 47-річному іноземцю повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Відносно нього судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 діб, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.