Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Стрілків, які палили по прикордонниках на Рахівщині затримано (ФОТО)

Правоохоронцям вдалось затримали двох молодицків, які намагались переправити контрабанду через кордон, а тікаючи зробили постріл.


Як повідомляв учора Mukachevo.net, прикордонники Мукачівського загону відділу «Богдан» патрулюючи держкордон помітили автомобіль Toyota Land Cruiser на чеських номерах та двох чоловіків у ньому.
Коли правоохоронці наблизились до них, молодики вийшли з машини і почали втікати в бік кордону, при цьому здійснили кілька пострілів у повітря. Прикордонники у відповідь також зробили попереджувальні постріли вгору, та порушники все одно накивали п’ятами.


Охоронці держрубежу повідомили про інцидент Рахівську поліцію, яка прийнялась розшукувати зловмисників. Невдовзі поліцейські затримали двох 25 та 30-річних чоловіків, мешканців селища Богдан Рахівського району та виявили їх авто. Крім цього у порушників знайшли мисливський карабін і стріляну гільзу.
Чоловіків затримано і складено на них адмінпротоколи. Що робили обоє біля кордону й навіщо стріляли, молодики ніяк не пояснили. Подальшу їхню долю визначить суд.

Мukachevo.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.