Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Літній відпочинок-2018 і все, що про нього треба знати



Літо – найулюбленіша пора року для більшості людей, бо неодмінно асоціюється з відпочинком, відпустками та подорожами. Можна традиційно поніжитися на пляжі біля моря або обрати інший, проте не менш цікавий варіант – мандрівку містами України. Як провести незабутнє літо-2018, знає Doba.ua.

«Файне місто», Тернопіль



Наприкінці липня Тернопіль збере поціновувачів рок-, інді-, фолк-музики на фестивалі «Файне місто». Уже п’ятий рік поспіль популярні гурти виступатимуть на сцені під відкритим небом на території Тернопільського іподрому. За досить короткий час «Файне місто» зарекомендувало себе як музичний майданчик світового рівня. Саме тому тут виступали Poets of the Fall, Guano Apes та інші відомі виконавці з України, Європи та США. Свого часу сюди приїжджали фінські рокери Lordi, які виграли Євробачення-2006. Цього року організатори фестивалю обіцяють лайв від ще одного крутого фінського гурту, The Rasmus. Загалом упродовж 3 фестивальних днів на 6 сценах виступатимуть понад 100 виконавців, а організатори очікують на більш ніж 15 тисяч музичних фанів.
Якщо ви плануєте відвідати цей фестиваль, то зняти квартиру в Тернополі варто заздалегідь. Тоді можна обрати найкращий варіант за помірну ціну, а ще позбавите себе клопоту від пошуку житла в останній момент.

Закарпатський екстрим та релакс

За 45 км від Ужгорода, у селі Тур’я Пасіка, розташована найдовша в Україні ZIP-line. Ця підвісна канатна дорога завдовжки 800 метрів, що пролягає над мальовничими гірськими та лісовими масивами Карпат. Відпочинок буде до вподоби тим, хто любить адреналін та гострі відчуття. Не всі одразу в змозі подолати трасу, тому вона розбита на 5 частин.
Якщо ви навпаки віддаєте перевагу спокійному відпочинку, то Ужгород чудово для цього підійде, адже місто настільки красиве, що навіть звичайна прогулянка подарує масу задоволення. Крім того, можна організувати велопрогулянку, скуштувати справжні закарпатські сири, продегустувати вино, відвідати еко-ферму, послухати традиційні пісні або спробувати навчитись танцювати місцевий народний танець чардаш.
Однак, що б ви не обрали, варто подумати про місце, де після всього можна відпочити та набратися сил. Найкращим варіантом є оренда квартир. Ужгород може запропонувати невеликі однокімнатні апартаменти як для пари, так і великі приватні будиночки для компанії. До речі, Doba.ua пропонує безліч варіантів добової оренди житла в Ужгороді на будь-який смак.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.