Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на тиждень 17-23 травня: всі знаки зодіаку

Гороскоп на тиждень 17-23 травня: всі знаки зодіаку
Цей тиждень загрожує частими з'ясовуваннями відносин, які переходять в конфлікти. Може зрости емоційне напруження, непередбачуваність, імпульсивність і запальність. А тому для більшості знаків зодіаку в цей період бажано не займатися вирішенням важливих питань і відповідальних справ.

Уже в другій половині тижня можна всерйоз пошкодувати про скоєне. Загострення пристрастей поступово спаде, поступаючись місцем стабільності і спокою. У міркуваннях з'являться здорові нотки і повільність. Цей період сприятливий для неквапливих занять домашніми справами, що потребують старанності і терпіння.

Овен
Наступний тиждень для Овнів обіцяє бути неспокійним, а в другій половині – навіть конфліктним. Тому відкладіть початок важливих справ, великих будівництв, ремонтів, переїздів, судових розглядів і серйозної суспільної діяльності на більш відповідний час. Корисно набратися терпіння і розсудливості.

Телець
Наступний тиждень сприятливий для плідної творчої роботи і чуттєвих проявів. У першій половині тижня краще закінчувати старі справи, позбуватися непотрібних речей і зв'язків, але не починати нічого нового і не робити серйозних придбань. Також остерігайтеся неприємностей з законом.

Близнята
Близнята налаштовані войовничо, а часом навіть агресивно, тому ризикують практично весь наступний тиждень провести в сварках, розборках і з'ясуванні сімейних стосунків. Постарайтеся проявити більше дипломатичності і не приймати необачних рішень, щоб у запалі пристрастей не наламати дров.

Рак
Раків чекає цілком гармонійний тиждень. Ви впевнені в собі, діяльні і налаштовані на творчу хвилю. Вам до снаги виконання складних завдань, прийняття відповідальних рішень, укладення довгострокових договорів. Крім того, вас чекає успіх у фінансовій сфері, нерухомості, сільському господарстві, дизайні.

Лев
Досить насичений подіями і сприятливий період чекає на Львів. Ви активні, привабливі, сповнені рішучості і впевненості в собі. Використовуйте цей час для успішного вирішення важливих питань в комерції, бізнесі, нерухомості, а також в довгострокових проектах. Ваші придбання будуть вдалими.

Діва
Наступного тижня успіх чекає тих Дів, які точно знають, чого вони хочуть від життя. Слід ретельно планувати свої вчинки і дії, а потім впевнено втілювати ці плани в життя. А ось від необдуманості і спонтанності краще утриматися, щоб уникнути серйозних неприємностей у майбутньому.

Терези
Наступний тиждень наповнить представників знаку Терези романтикою, яскравою емоційністю і чуттєвістю, що позначиться на вашій активності та прагненні до творчості. Спрямуйте цю енергію в сферу творчості, сповнюйтеся враженнями, переглядайте цікаві заходи, приділіть час спілкуванню з природою.

Скорпіон
Наступний тиждень не дасть Скорпіонам нудьгувати. Сприятливий час для спілкування, отримання нової інформації, а також вивчення мов. Вас переповнюють свіжі, цікаві думки та ідеї, ви впевнені в собі і своїх силах, що приведе до успіхів в діяльності. Уникайте різкості в спілкуванні з іншими людьми.

Стрілець
Очікується досить напружений і насичений сюрпризами тиждень для Стрільців, особливо в другій половині. Ви емоційно неврівноважені, незалежні і творчо осяяні, що може привести до нових відкриттів, реалізації найсміливіших ідей, а також ухвалення серйозних рішень і змін у вашому житті.

Козоріг
Наступного тижня в вас пробуджується інтуїція, творчі інтереси і здібності, прагнення до духовного зростання і самопізнання. Ви можете відійти від традиційного погляду на речі і спробувати вирішувати питання нестандартним способом. Креатив тільки вітається. Будьте розсудливі в сім'ї – можливі конфлікти.

Водолій
Наступний тиждень, в загальному, буде спокійним для Водоліїв. Сприятливий період для роздумів, підбиття підсумків, завершення старих і планування нових справ, особливо в другій половині. Приділяйте увагу дрібницям і деталям в процесі пошуку необхідної інформації і встановлення нових контактів з людьми.

Риби
Сприятливий тиждень для роботи з потоком нової інформації для аналізу і обмірковування питань, що виникли. Риб чекає успіх в IT-індустрії, а також сферах науки і мистецтва. Натхнення і творчі осяяння піднімуть вас на нову сходинку у вашій діяльності. Дерзайте!

Джерело ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.