Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 18 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 18 травня 2020 року.

Овен
Сьогодні життя дасть Овнам багато додаткової інформації, матеріалу для роздумів, порівнянь, жартів. Якщо все це лише заплутує картину, не засмучуйтеся: одного разу пазли складуться. Частина відомостей торкнеться минулого. Зростає ймовірність ненавмисних зустрічей в дорозі або на перехрестях віртуального простору. День підходить для навчання, прогулянок, коротких поїздок, підтримки паралельних зв'язків, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні одна з важливих якостей для Тельців — товариськість, а найбільша цінність — обізнаність. Чим більше ви підтримуєте зв'язків (або, чим більше вивчите інформаційних каналів), тим менше помилок зробите. Бажано враховувати циркулюючі навколо чутки в різних, часом смішних варіантах: склавши їх, ви отримаєте більш повну картину. Зірки нагадують, що зараз не можна поспішати з висновками.
Близнюки
Сьогодні Близнюки не залишаться без останніх зведень новин, будуть отримувати їх з альтернативних, або паралельних джерел. Це один із днів, коли можна відкласти відповідальні починання і рутину, щоб цілком присвятити себе обговоренню животрепетного питання. Поки відсутні важливі критерії відсіву інформації, ви вправі збирати всю доступну вам інформацію в будь-якому форматі, включаючи плітки.
Рак
Для Раків сьогодні актуальні збір думок і порівняння варіантів. Особисту позицію виявиться виробити важко, в чому не буде вашої провини. Будь-які переговори або інформаційні пошуки підуть по колу. Ваша думка може бути висміяна. Не варто поспішати з підписанням документа, виконанням вказівок. Якщо ви керівник, не час віддавати наказ: він буде незрозуміло викладений або невірно зрозумілий, викличе пересуди.
Лев
Цей день Леви можуть цілком присвятити вільному спілкуванню та роботі з новинами з неформальних джерел. Багато цікавого вам повідають між справою ваші попутники, старі приятелі, кореспонденти з різних міст і країн. Щоб дізнатися більше, продемонструйте допитливість і активніше підтримайте дотепну вільну бесіду: тоді ви почуєте протилежні думки, або які доповнюють одна одну.
Діва
Сьогодні Дівам потрібно бути в курсі критичної для них теми. Стане в нагоді зайвий канал зв'язку, інформатор в стані ворога. У спілкуванні буде важливий стиль викладу думок. Щоб вас розрізняли в загальному хорі коментаторів, доведеться блиснути тим чи іншим спецефектом: чорним гумором, незвичайним тембром голосу. Вирішивши посміятися над підступами недоброзичливців, знайте в цьому міру: зараз вони вразливі і злопам'ятні.
Терези
У Терезів сьогодні є хороше поле для відточування дипломатичних навичок. Співрозмовники будуть цінувати вас за ваше розуміння їх нестандартного почуття гумору. Будь-яку тему вдасться обговорити з різних сторін, при цьому найбільш суперечливі думки будуть найцікавішими. Буде про що поговорити з чоловіком, партнером. Можливі паралельні переговори. Насичений день для перекладачів, юристів, посередників.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонів усюди переслідують двоїсті або забавні моменти. Можливі дивні прохання клієнтів, нетипові симптоми хвороб, заміни ліків або товарів. Потрібна терпимість до нетрадиційного гумору оточуючих. Орієнтуватися в потоці подій вам допоможе товариськість. Вона дозволить швидше схоплювати нові терміни, знаходити потрібні слова і відповідні рішення в неоднозначних ситуаціях.
Стрілець
Сьогодні зірки радять Стрільцям відточувати своє мистецтво слова. Особливе значення мають дипломатичні, перекладацькі та гумористичні таланти. Може стати в нагоді уміння говорити компліменти, знання правової тематики. Обставини допомагають звернути жартома серйозну розмову, дозволяють ненароком зронити привабливу пропозицію або образливий натяк. Непоганий день для виступу перед аудиторією.
Козоріг
Сьогодні зірки радять Козорогам не зациклюватися в точці подвійності: це найкращий спосіб зайти в глухий кут або почати бігати по колу, нагнітаючи напругу. У незрозумілій ситуації краще забути про плани і діяти за обставинами. Важливо відразу шукати відгуки, інструкції, нешаблонні підказки. Можна знайти їх у колишніх колег або партнерів. Доступні варіанти корисно розписати або проговорити вголос.
Водолій
Водоліям варто присвятити цей день спілкуванню та вирішенню неординарних завдань. Ставку краще зробити на нестандартні варіанти, а також на колегіальну думку: обмежившись своїм баченням ситуації, ви звузите свій кругозір. Варто прислухатися до думки оточуючих, незалежно від їх статі, віку і статусу. Можливі смішні ситуації на дорозі, цікаві коментарі, випадкові приємні повідомлення і зустрічі.
Риби
Рибам зірки підказують, що сьогоднішні завдання, далекі від шаблонних, як і методи їх вирішення. Легко промахнутися (особливо, якщо нервувати). Запропоновані умови, темпи, варіанти часто не збігатимуться з вашими запитами. Можливі активні переговори з близьким колом людей, пошуки додаткової інформації, дубля, відповідного аналога. Великий ризик дефекту речей, поворотних та обмінних операцій.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.