Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Шість "не", які допоможуть значно легше схуднути

​Деякі правила допоможуть легше схуднути.

Щоб схуднути, не обов'язково сідати на сувору дієту. Достатньо просто трохи змінити свої харчові звички та вивчити правило шести "не". Почніть вже зараз — і результати будуть помітними вже до початку літа, інформує Ukr.Media.
Не відволікатися під час їжі
Не читати під час їжі, не переглядати соцмережі і, за можливості, не відволікатися навіть на розмови — це просте правило допоможе не проґавити той момент, коли настане насичення. Їжте повільно, ретельно пережовуючи їжу, і час від часу робіть паузу, щоб прислухатися до себе і зрозуміти: чи досить? Одного цього простого правила вистачить, щоб з'їдати на 15-20 % менше — і все одно залишатися ситими.
Не відмовлятися від вуглеводів
Вороги стрункої фігури та міцного здоров'я — це легкі вуглеводи, яких багато в оброблених злаках, борошняних продуктах і солодощах. Але, на жаль, виключаючи з раціону вуглеводи, деякі люди додатково відмовляються від усіх разом — а цього робити у жодному разі не можна. З кожним прийманням їжі ми повинні отримувати 25-40 грамів вуглеводів, інакше нормальна робота усіх систем організму буде порушена, і тоді не лише фігура, але й здоров'я опиняться під загрозою.
Не їсти на ніч
Дві-три години до сну — це час останнього приймання їжі. Все, що ви з'їсте пізніше, вплине (швидше за все, негативно) на ваш сон, метаболізм і здоров'я. І найкраще, щоб у другій половині дня ваш раціон переважно складався з овочів, молочних продуктів та страв з високим вмістом клітковини — а ось вуглеводи та солодощі краще залишити на ранок.
Не відмовлятися від десерту
Шматочок торта або улюблене тістечко, морозиво або шоколадні цукерки — можливо, не варто їсти їх щодня, але й зовсім відмовлятися від улюблених ласощів теж не треба. Забороняючи собі звичну їжу, ми потрапляємо у ситуацію стресу, який лише заважає нам худнути та дотримуватися системи здорового харчування. А от якщо ми знаємо, що будь-якої миті можемо з'їсти звичні ласощі, то, швидше за все, і не будемо ними зловживати. Суцільна користь!
Не пропускати сніданок
Ще одна погана ідея — худнути, "заощаджуючи" на сніданку. Якщо вже вам обов'язково треба пропустити якесь приймання їжі (хоча це досить погана ідея), то нехай це буде вечеря — але от сніданок треба з'їдати обов'язково, причому у першу годину після пробудження. Дослідження підтверджують, що люди, які не снідали регулярно, у результаті одержували більш високий ризик розвитку діабету, хвороб серця та ожиріння.
Не відмовлятися від перекусів
Приймаючи рішення харчуватися правильно, багато людей спочатку відмовляються від перекусів — і тим самим роблять собі ведмежу послугу. Так, якщо використовувати у якості перекусу солодощі або бутерброди, можна зіпсувати і фігуру, і здоров'я, а ось горіхи, сухофрукти, овочі або чорний шоколад не лише не завдадуть шкоди, але і допоможуть скинути зайву вагу та підтримати метаболізм.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.