Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 04 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 04 травня 2020 року.

Овен
Сьогодні Овни пройдуть через протиріччя. Вам доведеться стати дипломатом, підіграти або підлаштуватися, приміряти сумнівну маску або подвійну роль. Зберегти баланс допоможуть спільні інтереси. Ситуація вимагає уникати заборонених прийомів, зберігати лояльність і дружність, бути вірним плану або договору. Бажано шанувати етикет, не піддаватися на грубі провокації і вміти відповідати на тонкі, інформує Ukr.Media.
Телець
Для Тельців цей день може пройти в постійній зміні масок або настроїв. Ситуація буде вимагати хитрощів, нестандартного підходу або обміну ролями, а також скритності. Якщо ви залучені в чужі сумнівні ігри, то будете змушені підлаштуватися до двоїстої обстановки проти своєї волі. У рамках одного плану доведеться займатися паралельно двома завданнями, вам знадобиться спритний помічник.
Близнюки
Сьогодні зірки запрошують Близнюків до вирішення творчої нестандартної задачі. При цьому варіантів буде кілька, а який саме вибрати, вирішувати вам. Ви можете впоратися з неординарною проблемою самі або залучити до свого креативу друзів, дітей, партнера. Також, можна взяти участь у колективній творчості, в розіграші та акції. День підживлює тягу до паралельних романів, подвійної гри.
Рак
В цей день Раки можуть опинитися на роздоріжжі, стати заручниками ситуації або власного вибору. Деякі моменти будуть кумедними, але в серйозній справі загрожує легковажність. Краще уникати починань: їх «бонусом» стане роздвоєння цілі і ланцюг сумнівних пригод. Можна зіткнутися з розіграшем, плутаниною орієнтирів, у гіршому випадку — з нечесною грою, порушенням закону або зрадою.
Лев
Левів цей день схиляє до світського способу життя. Він підходить для візитів в гості, побачень, дипломатичних місій, відвідування заходів. Непоганий момент для спроби примирення. Буде природною увага до питань моди, етикету, естетики. Не виключено, що вашою метою буде вписатися в два різних кола, справити враження на представників різних поколінь, культур або соціальних груп.
Діва
Сьогодні для Дів можуть вийти на перше місце покупки і продажі, фінансові та естетичні нюанси. День підходить для придбання подарунків, красивих речей, предметів комфорту. Шопінг або угода навряд чи пройдуть гладко. Доведеться рахуватися з чужою думкою, йти на компроміс. Можливі коливання при виборі товару або способу оплати. Не виключені смішні ситуації, випадки плутанини, обміну або повернення.
Терези
Сьогодні Терези самі розгойдують гойдалки відносин і при цьому сподіваються на зворотний зв'язок. В іншому разі, гра втрачає для них гостроту і сенс. Зірки підказують, що нудьгувати не доведеться: вам гарантований нестандартний хід у відповідь і навіть зустрічна провокація, між вами і партнером (противником) посилиться взаємозв'язок. Важливо не переступити межу, за якою гра перестає бути чесною і красивою.
Скорпіон
В цей день Скорпіонам важливо бачити підґрунтя ситуації, розуміти приховані мотиви чужої поведінки і сенс ритуалів. В іншому разі, буде важче підтримувати гармонію відносин і вписуватися в запропоновані умови. Не завадить розбиратися у вимогах етикету, в нових законах гри або ведення справ. Можуть стати в нагоді знання в області права, психології, соціології, естетики, моди, культури.
Стрілець
Стрільців день запрошує до активної участі в соціальному житті, яке здатне приймати різні форми. Ви можете провести час на світському або спортивному заході, в гущі політичних подій, серед старих знайомих або в групі нових друзів. Також, це відповідний момент для паралельних пошуків. Можливо, ви встигнете відразу на два побачення або порадуєте своєю появою дві різні тусовки.
Козоріг
Сьогодні зірки радять Козорогам зберігати присутність духу і почуття гумору — в іншому разі великий ризик розгубитися і втратити рівновагу. Добре мати перші надійні орієнтири в новій ситуації: вони не дадуть вам збитися зі шляху і допоможуть розгледіти в несподіваному повороті подій нову вигоду. Якщо довелося битися між двома варіантами, ви швидше знайдете рішення або побачите компроміс.
Водолій
Водоліям сьогодні на руку суперечлива ситуація, оскільки вони відмінно бачать її принципи і логіку розвитку. Особливо вдало впишуться в таку гру Водолії, народжені в січні. Вони легко стануть її активними учасниками, режисерами і «ляльководами». Контролюючи паралельно два напрямки, вони зможуть підвищити динаміку і насиченість потрібних їм сюжетів, раціонально економлячи при цьому свій час і сили.
Риби
Сьогодні Рибам небезпечно гратися з вогнем: навіть з невинним експериментом жарти погані. Краще не ризикувати, всюди слідувати стандартам і правилам пристойності. Важливо знати нові правила гри: вони дадуть більше захисту і простору для маневру, ніж старі. Варто уникати авантюр і починань наодинці. Перш ніж включитися в колективний проект або вступити у відносини, не буде зайвим тверезо оцінити свої сили.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.