Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 01 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 01 травня 2020 року.

Овен
Сьогодні у Овнів є потреба у самовираженні, грі та креативі. В тонусі буде тримати азарт і дух змагання. Відсутню енергію можна почерпнути у друзів, дітей або компаньйонів по хобі. Вдасться подолати фінансову проблему, спритно справитися з несподіваним завданням. Добре зайнятися спортом, творчістю, винахідництвом, впровадженням нововведення. Доречний нестандартний хід в справах серцевих, інформує Ukr.Media.
Телець
Для Тельців день буде неспокійним. Можливі домашні клопоти, метушня у зв'язку з терміновою справою, хвилююча фаза у коханні. Щоб знизити ризики, намагайтеся вибирати заняття в згоді зі своїми можливостями. Результат залежить від волі, непередбачуваності і спонтанності. Не варто завищувати навантаження, ставити собі жорсткі терміни і рамки. Ви досягнете більшого, «відпустивши» ситуацію і не програмуючи себе.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам буде неважко відновити рівновагу, якщо ті чи інші пригоди раптово вибили їх з колії. Вам вдасться подолати кризу, прояснити непорозуміння, знайти застосування знахідці, підібрати відповідний маршрут, транспорт, спосіб зв'язку або тон розмови. Допоможе ланцюжок приємних моментів, наприклад, дрібних знаків уваги на вашу адресу. Непоганий день для прогулянки, пікніка, побачення.
Рак
Ракам сьогодні краще бути в тонусі, але не варто панікувати. Головним тригером занепокоєння для типових Раків стане непередбачуваність і новизна обстановки, яку вони інстинктивно зв'яжуть з потенційною загрозою. Але саме розрив шаблону і приведе до успіху. Можливі оригінальні придбання, несподівані фінансові ходи, випадкові знахідки. Може виручити неочікуваний вчинок друга або дитини.
Лев
Сьогодні проблеми Левів у відносинах з іншими людьми вирішаться лише частково. Зам'яти гостроту ситуації допоможе друг чи збіг обставин. Однак напруженість збережеться — наприклад, хтось проявить злопам'ятність. Зірки радять поводитися дипломатично і далекоглядно, зберігати безпечну дистанцію з діючими конкурентами і потенційним противником. Важливо не перетворювати ворогів на друзів.
Діва
Сьогодні зірки радять Дівам брати участь у будь-яких заходах на загальних підставах. Це не найбільш вдалий момент для вашої персональної активності, у тому числі, любовної. Будь-яка задумка спричинить за собою несподівані клопоти, які переважать для вас задоволення або вигоду. Краще почекати з висловлюванням своєї думки: ви залишитеся не почутими людьми, які вас цікавлять, або зрозумілі ними невірно.
Терези
Сьогодні все закінчується для терезів благополучно, а легка напруга лише приємно тримає в тонусі. Суперечка перетвориться в обмін дружніми думками або в жартівливу пікіровку. Ворожнеча прийме форму гри або дружнього змагання. Тривога виявиться помилковою, а ризик буде виправданий. Буде відвернений збиток або відведена загроза. Конфлікт майнових, ділових, любовних або інших інтересів буде пом'якшено.
Скорпіон
Скорпіонам сьогодні варто користуватися будь-якою можливістю для пом'якшення ситуації. І навіть у разі успіху, зірки радять не розслаблятися повністю. Найменший привід для ворожнечі та агресії в подальшому може бути знову роздутий, а будь-який ваш промах спрямований проти вас. Не виключено, що так з вами поступлять найближчі люди (друзі, родичі, діти, партнер), а також ваші конкуренти або начальство.
Стрілець
Сьогодні Стрільці можуть сподіватися на дрібні удачі при будь-якому бюджеті і будь-якій погоді. Це день пригод, які попутно відкриють вам нові горизонти (або допоможуть поглянути на знайомі обставини з оригінального ракурсу). Не буде нудною подорож. Відповідний момент для пікніків, ігор, романтичних авантюр, невеликих креативних технічних експериментів, пошуку і розвідки, занять спортом.
Козоріг
Цей день запрошує Козорогів до активності, веселощів або експромту, але при найменшій загрозі зірки радять звернути гру. У будь-якій романтичній, діловій або творчій акції сьогодні міститься частка ризику. Не всі ходи передбачувані. Можливі проблеми із-за новизни правил, нерозуміння нових кордонів та меж. Варто контролювати спортивні навантаження, фінансові витрати, викид емоційної енергії.
Водолій
Сьогодні Водоліям потрібні дипломатичність і прагнення до балансу. Важливо дотримуватися своїх же правил, а також діяти на своєму полі, не насаджуючи свої принципи силою на чужій території. Якщо ви поважаєте кордони партнерського простору, то будь-який захід буде вам у задоволення. Це хороший момент для романтики, змагань, спортивних ігор, чесної конкуренції, взаємодії з дітьми.
Риби
Сьогодні Рибам не варто розраховувати на чітке дотримання всієї наміченої програми. Продовження вчорашніх клопотів і пригод буде несподіваним. Це день дрібних сюрпризів, ваших і чужих нетрадиційних реакцій. Ймовірні збої в планах і ввідних даних. Часом доводиться проявляти винахідливість, наприклад, шукати допомоги по нових каналах. Неспокійний режим дня може відбитися на вашому самопочутті.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.