Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 30 квітня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 30 квітня 2020 року.

Овен
Сьогодні в креативні плани Овнів втрутиться фактор несподіванки. Не виключені затримки із-за збою в новій системі, обриви зв'язку, відмови, бюрократичні причини. Можливий сюрприз при оплаті покупок, розваг або хобі, при фінансуванні творчих проектів, відпочинку або дитячих потреб. Вас можуть підвести друзі. На щастя, ви легко знайдете нестандартний хід або дотепний альтернативний варіант, інформує Ukr.Media.
Телець
Для Тельців цей день розпочнеться з сюрпризу чи нештатної ситуації. Справа може стосуватися вашого будинку, дітей, професії, дружби, особистого статусу. Дадуть знати про себе нові рамки, в які ви поставлені долею або своїм власним вибором. Важливо зберігати витримку і мислити нешаблонно. Якщо традиційні схеми і легальні шляхи вирішення завдання більше не доступні, варто пошукати нестандартний вихід.
Близнюки
Сьогодні Близнюків чекають сюрпризи у ході поїздок, зустрічей, сеансів навчання і зв'язку. Можливі відмови, дивні повідомлення, незаплановані контакти, шокуючі новини. Можуть виявитися недоступними канали комунікацій та платіжні сервіси. Непередбачуваний ефект дасть розмова, знайомство, робота з текстом або документом. Вас виручить почуття гумору і вміння в усьому бачити другу (позитивну) сторону.
Рак
Сьогодні Ракам не варто захоплюватися покупками, обмінними процедурами та фінансовими транзакціями. Планові заходи підуть за іншим сценарієм, що спровокує нервозність. Можуть підвести навіть перевірені контрагенти. Можливий відзив платежу, відмова в доступі через неправильно оформлений документ. Не варто відкривати рахунки. Також, це не найкращий момент для розмови з другом, колегою, дитиною.
Лев
Сьогодні Левам краще покладатися тільки на себе. Може змінитися план, стати ненадійним друг або партнер. Важливо не порушувати чужі кордони і задані рамки, щоб не накликати на себе гнів, ваше почуття гумору врятує положення лише частково. Варто стежити за актуальністю версій документів: якщо щось не так, вам буде відмовлено в потрібній дії. Краще відкласти візит, співбесіду, відправку резюме.
Діва
Сьогодні Дівам заважає проявити себе новизна обстановки, непередбачуваність роботи тієї чи іншої системи, проблема зі зв'язком. Роль перешкоди може зіграти і якийсь особистий прихований фактор, наприклад, ваша таємна закоханість. Не найкращий момент для важливої розмови з дітьми, відправлення в дорогу, виходу на нову роботу, творчого дебюту, для отримання дружньої поради, медичної або інформаційної підтримки.
Терези
Сьогодні Терезам складніше використовувати свої права на пільги і бенефіції. Будь-яка невдача легко прийме матеріальну форму. У грошових справах не врятує взаємна симпатія. Велика ймовірність спору у зв'язку із загальним бізнесом або творчим проектом. Можливі розбіжності з приводу дітей або аліментів. Не варто укладати договір фінансового характеру, шукати спонсорів, залучати друзів до управління ресурсами.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам варто скасувати цільові візити, переговори, презентації своїх умінь або творчих робіт. Небажані будь-які дебюти, публічність. Те, що для інших комедія, для вас — драма. Краще скасувати розмову з другом, начальником, партнером, з дітьми або батьками. Якщо скасування неможливе, необхідно мінімізувати ризики: не поводитися зухвало, спокійніше реагувати на чужі витівки.
Стрілець
Сьогодні Стрільців врятує їх креативність і загальна життєрадісність. Будь-яка нештатна ситуація стане для вас готовим сценарієм, на базі якого ви почнете імпровізувати. У вас з'явиться привід для нестандартного маневру або шанс комусь сподобатися. Але будуть і прикрі сюрпризи. Картину може зіпсувати неорганізованість помічника або потрібного сервісу, збій в системі постачання, фінансова заминка.
Козоріг
Сьогодні типовим Козорогам незатишно через непередбачуваність подій і несерйозності атмосфери. Це не найкращий момент для планових акцій, але не надто вдалими виявляться і ваші спонтанні пориви. Особливо, якщо ви не готові імпровізувати, не дуже артистичні і креативні, або у вас погано з почуттям гумору. Можливо, вам здасться, що люди і зірки сміються над вами. Варто скасувати будь-які угоди.
Водолій
Сьогодні Водоліям важливо вибрати правильну маску або тон спілкування. Вдалий вибір зведе до мінімуму непорозуміння, спростить діалог, переведе ситуацію в приємну гру або нестандартну співпрацю. Бажано знизити градус серйозності і вчасно звертати будь-які пікіровки в жарт. Якщо ви агресивні і прямолінійні, будь-яка розбіжність думок загрожує скандалом, у тому числі, на вашій території.
Риби
Для Риб це день клопоту. Приємні дрібниці і окремі веселі хвилини можуть бути слабкою компенсацією за занепокоєння. Будь-яка робота, розвага, креатив обернуться сюрпризом. Можливі позапланові зустрічі і відрядження, пригоди в поїздках і в ході спілкування, непередбачувані моменти в зв'язку з дітьми, вихованцями, здоров'ям, з функціонуванням електронних сервісів, нових інструментів і обладнання.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.