Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 22 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 22 березня 2020 року.

Овен
Овнів день може позбавити пробивної сили, але повна пасивність небажана. Це вдалий час для таємних пригод і поїздок, закулісних маневрів. Якщо доводиться займатися справами, у пріоритет краще поставити «підводну частину айсберга». Важливе і фізичне, і душевне самопочуття. Цілюще подіє відповідний емоційний фон: сплеск романтичних почуттів, улюблений фільм чи музика, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям не варто відкладати намічений захід, особливо, якщо мова йде про любовні справи і особистий комфорт. Сьогодні вам багато чого вдається завдяки чуттю, везінню, досвіду, а також тій симпатії, яку ви викликаєте у оточуючих. Зірки радять уникати відвертих експериментів і не ризикувати, пробуючи свої сили в новому жанрі. Краще діяти в знайомому напрямку, за старим красивим сценарієм.
Близнюки
Близнюкам сьогодні краще уникати ухилу в романтику і остерігатися явного відходу у світ «повітряних замків». Поряд з підвищеною чутливістю і обов'язковою інтуїцією, ключові сюжети дня зажадають від вас цілеспрямованості, певного раціоналізму і відповідальності за свої слова. Ви тільки виграєте, якщо будете ясно уявляти собі свої цілі і в точності дотримуватися заявленого курсу.
Рак
Для Раків день сприятливий. На гладкий перебіг подій можна сподіватися не тільки у знайомих умовах, де ви орієнтуєтеся наосліп, але і в подорожі, на чужій території. Вас буде захищати невидима сила або впливовий партнер. Потужним джерелом натхнення може виявитися любов, прибуток, шанс зробити добру справу або вирости духовно. Вдалий момент для насиченої враженнями подорожі.
Лев
Сьогодні Левам важливо враховувати ступінь загрози, в цьому їм знадобиться інтуїція. В захищеній обстановці можна спокійно віддаватися любові, корисним справам або цікавим заняттям, іноді корисно ризикнути. Вдало вирішиться критичне фінансове питання. В разі проблем і підозр, на першому місці турбота про безпеку. Навіть у знайомій ситуації не варто відмовлятися від стандартних заходів превентивного захисту.
Діва
Дівам краще не зволікати із спільними акціями, яка б не була їх мета. Це прекрасний день для ділового співробітництва, спільної творчості, з'єднання чутливих люблячих душ. Відповідний момент для красивих символічних жестів: подарунків з підтекстом, закріплення взаємних клятв, підтвердження обіцянок ділом. Не варто багато говорити: якщо сказано головне, можна більше нічого не пояснювати.
Терези
Сьогодні Терезам не вдасться уникнути рутинних турбот. На щастя, зусилля не будуть марними: в тій або іншій формі, ви отримаєте практичну вигоду. Це хороший день для сплаченої допомоги, обміну послугами. Ідеально, якщо до користі додасться емоційне і моральне задоволення (від виконаного обов'язку, доброго діла). Симпатію і прихильність краще виражати через делікатність і діяльне співчуття.
Скорпіон
Скорпіонам день дозволяє плавно перейти від слів до справи. Не варто відкладати маневр, до якого у вас давно все готове, так як час спливає. З кожним днем ви втрачаєте частини звичної підтримки і змушені пристосовуватися до нових жорстких кордонів. Небажано зволікати з виваженою акцією в сфері співпраці, фрілансу, монетизації доходів. Відповідний момент для кроків в особистих відносинах.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям не варто бути егоїстами. Зірки радять проявити більше чуйності до домочадців, жалості до слабких. Продуктивність ваших дій в цю добу може бути обмежена внутрішньою територією або приватним життям. Саме час зробити щось для сім'ї, наприклад, допомогти батькам. Краще не відкладати дії, спрямовані на облаштування будинку, підсобного приміщення, таємного притулку.
Козоріг
Козороги сьогодні можуть діяти за підказкою внутрішнього чуття, але рахуючись з зовнішньою реальністю. Зараз зсуваються звичні рамки і змінюються цілі, колишня стратегія стає невигідною. В чомусь важливому ваш час закінчується. Якщо ви вважаєте логічно виправданим той або інший хід, краще зробити його: він вчасно підведе риску і допоможе зберегти гідність. Нові ініціативи краще виключити.
Водолій
Водоліїв сьогодні чекають нагальні справи, наприклад, планові покупки, що залишилися. Добре купувати новинки в будинок, поповнювати запас напоїв і рідин різного призначення. Одночасно, можна позбутися від спадщини минулого. Саме час віддати непотрібний одяг, старі інструменти або речі, що нагадують вам про неприємне. Займаючись умовною благодійністю, не соромно паралельно переслідувати вигоду.
Риби
Цей день Рибам краще провести на помірно-діяльній хвилі. Він дозволить вам зробити багато, не виходячи із зони комфорту. Доречні будь-які ініціативи і рухи душі, які обіцяють вам вигоду або задоволення. Приклад можуть подати друзі або колеги. Якщо вам здається, що ваша лінь непереможна — варто нагадати собі, що час закінчується, і нерозумно відкладати на завтра те, що ще не пізно зробити сьогодні.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.