Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 19 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 19 березня 2020 року.

Овен
Овнам день принесе незвичайні враження та настрої, підкине оригінальні ідеї. Перш ніж поставитися до них серйозно, варто оцінити їх фінансову сторону. Якщо зайшла в глухий кут ваша основна діяльність (наближається звільнення, набридла професія, бізнес прогорів), зірки радять "подумати в іншу сторону" — наприклад, задуматися про зміну формату зайнятості та виході у фріланс. Небажані покупки, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні важлива тема для Тельців — кар'єра, не обов'язково офіційна і стандартна. Варто звернути увагу на нові команди, передові технології і інші можливості, дані прогресом. Продовжиться перегляд поглядів на дружбу, гроші, особисті цінності і імідж. День підходить для експериментів, починань на постійній основі краще уникати. Небажані великі покупки і корекція зовнішності.
Близнюки
У Близнюків сьогодні сильний авантюрний настрій. Краще відкласти рутинну монотонну роботу. Непоганий момент для налагодження зв'язків, особливо, з групами людей. Нагадають про себе нестандартні нотки у вашому світогляді. Якщо поруч немає справжніх однодумців, самотність вам компенсують контакти з друзями з-за кордону. Варто мати при собі гроші, оскільки можливі сюрпризи з матеріальною частиною.
Рак
Сьогодні Ракам краще орієнтуватися на колективні цінності, а не свої смаки. Однак зірки попереджають, що перебування в команді або наявність однодумців не стане для вас автоматичною страховкою від сюрпризів. Найбільш складна для прогнозу область матеріальна: ризик неминучий, і легко знайти і втратити. Краще нічого не купувати на розпродажах, під впливом реклами і за наведенням друзів.
Лев
Левам не варто недооцінювати нові нюанси у дружбі, коханні і шлюбі, а також у фінансовій сфері: вони не випадкові і незабаром перетворяться на стійкі тенденції. Симпатії і наміри сьогодні нестабільні (особливо, якщо ви залежите від друзів, партнера, клієнтів або рідні матеріально). Не найкращий момент для розмови про гроші, спільні покупки, спільне майно. Піднесе сюрприз романтичне побачення.
Діва
Дівам сьогодні корисно змінити щось у звичному рутинному сценарії або повністю зайнятися новою справою. День гарний для вирішення нескладних, але нешаблонних завдань. Наприклад, можна освоїтися на іншому місці роботи. Частина коштів може піти на вимушений експеримент, примірку, оцінку варіантів. Не варто шкодувати про втрачений час і низьку продуктивність: отриманий досвід незабаром стане в нагоді і окупиться.
Терези
Цей день подарує Терезам свободу або розвантажить від турбот. Ослабнуть побутові, професійні та інші кайдани. З'явиться шанс змінити імідж і обстановку, зайнятися хобі, подарувати радість собі, друзям, коханим, дітям. Повітря свободи може підштовхнути вас до непередбачених витрат і випадкових захоплень, тимчасово збити ваші орієнтири. Не варто починати на постійній основі роман або творчий проєкт.
Скорпіон
Скорпіонам не варто обходити увагою домашні та соціальні оновлення, дивні смаки і нові звички друзів і близьких. Те, що сьогодні виглядає дрібним капризом та випадковою тенденцією, незабаром стане реальністю і ляже в основу нового способу життя. Якщо обставини підштовхують до перегляду домашнього укладу, сімейних і шлюбних уз, краще підкоритися: поки це м'яке запрошення, а не наказ.
Стрілець
Стрільцям зірки сьогодні дають перепочинок. Можна розраховувати на близький фінал або тимчасовий тайм-аут у складній справі. Напруга спаде, але ще може повернутися в майбутньому. Щоб не нудьгувати, вам цієї доби досить вдало вписатися в запропоновані обставини: бути відкритими до нових віянь, схильними до прогресу. Добре спілкуватися з друзями, проводити дрібні експерименти практичного плану.
Козоріг
Сьогодні Козорогам не варто відмовляти собі в задоволенні смачно поїсти, урізноманітнити меню. Не має сенсу обмежувати себе й в інших дрібних експромтах, якщо вони не завдають великої шкоди гаманцю. Це допоможе вам поступово перебудуватися на інший режим і потроху адаптуватися до нової ролі. Важливі справи і великі починання на цю добу планувати не варто, як і відповідальні покупки.
Водолій
Водоліям зірки підказують, що зараз для них немає незначущих деталей. Ви свідок настання нової ери, майбутнє стає сьогоденням і поступово відкриває вам нові можливості. Можливе приємне хвилювання, легка нервозність. Заслуговують інтересу всі дрібниці, які викликають незвичайну реакцію: нові смаки і харчові переваги, нюанси побуту. Не варто поспішати з великими обновками для себе і в будинок.
Риби
Сьогодні Рибам зірки радять відкласти важливі справи та знизити навантаження, відмовитися від нових покупок і вкладень. Якщо ви азартні, варто скасувати, щоб уникнути спокуси відвідування магазинів, ринків, розпродажів, аукціонів та інших торгових майданчиків. Може виявитися корисним тимчасове усамітнення. При цьому не варто втрачати зв'язку зі світом, бажано бути в курсі новин і підтримувати контакти з друзями.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.