Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 17 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 17 березня 2020 року.

Овен
Овнам сьогодні варто присвятити свої сили роботі (бажано тій, що добре оплачується або приносить іншу суттєву вигоду). Це вдалий момент для фінального ривка, наприклад, завершення проекту. Виконання надзавдання відніме багато сил, можлива криза, але вкладення виправдані. В залежності від ситуації, ви можете заробити, вирости кар'єрно або створити собі відмінну репутацію професіонала, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельців чекає віддача від будь-яких зусиль. До того ж, можна розраховувати на якісну підтримку, прихильність фортуни і опіку впливових сил. Вас мине безліч протиріч, з якими стикаються інші люди у вашій ситуації. Очікуваний законний прибуток доповнять несподівані подарунки долі. Якщо ви ліниві, то можете делегувати клопоти надійним людям і насолоджуватися радощами життя.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам варто проявити цілеспрямованість і зробити перший хід реалізації плану. Наприклад, пустити в хід тільки що отриману інформацію, підтвердити ділом свою заявку, визначити свої пріоритети в професії або в приватному житті. День дозволяє вам непомітно зробити щось важливе, наприклад, запобігти загрозі. Можна ризикнути. Необхідно бачити межі своїх повноважень і обов'язків.
Рак
Сьогодні Раки стануть свідками чужої активності, будуть змушені визнати чиюсь силу або авторитет. На щастя, грізна зброя направлена не на вас. Навпаки, вам запропонують захист або співпрацю, правда, на суворих умовах. Зірки радять погодитися, так як зараз вам не варто бути одинаком. Конструктивним способом взаємодії з світом може стати шлюб, договір або членство в команді.
Лев
Сьогодні зірки радять Левам не лінуватися, не боятися і кинути всі сили на важливу справу. Особливо важливо напружитися в критичній ситуації, коли підтискають терміни, загострилася хвороба або процес йде до небезпечної межі. В запущеному випадку, доведеться зробити невидимий подвиг і принести жертву. Якщо не вистачає сил і майстерності, потрібна команда профі в якості підтримки або потужний штат підлеглих.
Діва
Діви можуть використовувати цей день для ділової, любовної або творчої ініціативи. Активність може бути вимушеною, але від цього не стане менш ефективною. Обставини дозволяють впевнено перейти від слів до дії. Якщо мова йде про співпрацю, варто відразу націлитися на спільну роботу. У разі гри або протистояння, можна розраховувати на підтримку друга або хід у відповідь противника.
Терези
Сьогодні Терези можуть зіткнутися з гострою проблемою в будинку, родині або в професійній області. Протягом дня зросте напруженість, ймовірне загострення старого конфлікту. Буде нелегко «залишатися в рамках». Велика спокуса розрубати вузол застарілих проблем і протиріч мечем агресії, застосувавши грубу силу або жорстку владу. В критичний момент може вимагатися активний захист володінь.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони в непоганій професійній та психологічній формі, а навколишня обстановка мобілізує їх сили, підтримує тіло і розум в бадьорому стані. Відповідний день для цільових відряджень, спортивних і бойових навантажень, виконання складних завдань. Завдяки витривалості, після трудових подвигів у вас залишиться енергія для насиченого особистого життя (або навпаки, особисте не завадить роботі).
Стрілець
Стрільцям доведеться мислити практично, ефективно управляти фінансами та ресурсами. День підкреслить важливість професійних заробітків, доходів від бізнесу, цільового фінансування. Важливий баланс активів і пасивів, власних і позикових коштів. Можлива активність у сфері боргових зобов'язань, довгострокових вкладень. Вдалий момент для функціональних покупок, придбання інструментів та обладнання.
Козоріг
Козороги сьогодні потенційні лідери і переможці, так як вся їх наявна енергія знаходиться в вищій точці. Навіть якщо ви не дуже витривалі, вас мотивують обставини. Ваш ентузіазм зросте, якщо ви шукаєте слави і визнання, служите важливій справі, зайняті своїм хобі або стараєтеся для улюблених людей. Заодно, робота чи фізичне навантаження допоможе вам зняти зайве напруження.
Водолій
Сьогодні Водоліям зірки радять сконцентруватися на прихованій, але важливій і об'ємній частині роботи. Це відповідний момент для самовідданої праці на благо інших людей або в ім'я великої ідеї, для захисту своїх володінь. На додаток до корисного і наочного практичного результату, ви отримаєте й інший важливий ефект: зможете перевірити себе на міцність, віддати борг і закрити сторінку минулого.
Риби
Сьогодні Рибам таланить в багатьох сферах, але зірки радять зробити вибір на користь роботи на благо колективу або свого майбутнього. Для багатьох Риб ці цілі співпадуть або перетнуться. Добре об'єднати зусилля з колегами по цеху і соратниками за переконаннями. Командна робота допоможе вам знайти нових друзів або любов. Якщо затягнулася фаза початкової симпатії, спільна справа дасть привід для розвитку відносин.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.