Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

День весняного рівнодення в березні 2020 року: коли настане

​В цей день кожен зможе змінити життя на краще.

День весняного рівнодення — довгоочікуваний час. Ця межа весни з зимою енергетично змінює простір, і в цей період здійснюються не тільки заповітні бажання, інформує Ukr.Media.
Весняне рівнодення по праву називають днем сили. Енергетика доби сильна і творча. У цей час експерти рекомендують залишити погані думки, смуток і нудьгу. Сила доби дозволяє змінювати долі, а також залучати в життя все те, що має значення. У день весняного рівнодення не можна упускати шансу виконати найзаповітніші бажання.
Вплив весняного рівнодення
Рівнодення акумулює силу, і під час зіткнення зими з весною багато відчувають прилив сил. Рівнодення — час пробудження, і в цей час багато хто відкриває у себе сплячі здібності. Сприяє цьому загострена інтуїція, яка буквально штовхає відкрити двері світобудови і взяти те, чим наділив Всесвіт. Сплеск сили призначений для зростання і відродження, а значить, використовувати її потрібно лише на добрі діяння.
У день весняного рівнодення є можливість поставити крапку в складній справі, досягти успіху в обраній сфері, помиритися з близькими, знайти себе і своє місце у світі. До цієї доби важливо підготуватися і намітити план дій, щоб не упустити значущих деталей. Тим, хто сконцентрується, не складе праці залучити благополуччя у своє життя.
Фахівці в області біоенергетики не рекомендують проводити пасивно цю добу. Сплеск сили обов'язково повинен знайти вихід, тому її треба пустити в мирне русло. Благодатним цей час буде для людей творчих професій. Вони зможуть знайти натхнення і реалізувати себе у вибраному поприщі.
Пробудження природи сприяє розвитку, і в цю добу мрії про продовження роду, втілюються в реальність. Вважається, що союзи, укладені в день сили, здатні подолати будь-які негаразди, тому в колишні часи в день весняного рівнодення прийнято було давати клятви любові і вірності.
Небувала сила доби примножує будь-які добрі починання, а значить, в день весняного рівнодення потрібно довіряти голосу серця, але при цьому протистояти порадникам і маніпуляторам. Зрозуміти, що саме приведе до успіху, допоможуть медитації.
Коли настане весняне рівнодення у 2020 році
Весняне рівнодення — унікальне явище. саме в цей час Сонце перетинає небесний екватор, і його промені падають прямовисно. Денне світило переходить з південної півкулі в північну, і день стає дорівнювати ночі.
У 2020 році день весняного рівнодення припадає на 20 березня. Саме ця доба стане днем сили і часом перемоги тепла над холодом. Цей день вважається початком астрономічного року, і у минулі часи цей час вважався початком росту і розвитку.

Існує безліч прикмет і забобонів, пов'язаних з днем весняного рівнодення, а також обрядів, які здійснюють і донині. Їх виконання і слідування заповітам предків дозволяють залучати в життя щастя, спритно йдучи від мінливостей долі.
У день весняного рівнодення важливо шукати шляхи розвитку, примножувати знання і рухатися до поставлених цілей. Отримати додатковий імпульс до розвитку дозволить не тільки віра в себе, але і відмова від будь-яких поганих вчинків.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.