Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 06 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 06 березня 2020 року.

Овен
Вранці Овнам доведеться віддати данину домашнім і професійним обов'язкам. Важливо виконати обов'язок, дотримуватися дисципліни, не забути про терміни, відповідальності, значущі обмеження. Друга половина дня — час креативу, дотепних знахідок, любовних і фінансових сюрпризів, несподіваних подарунків та нових яскравих покупок. Збудливо подіє фактор подвійності, наприклад, паралельне захоплення, інформує Ukr.Media.
Телець
У першій половині дня Тельці послідовні і обережні. У другій половині доби почнуться хвилюючі нововведення, генератором яких можете стати ви самі — наприклад, змінивши свій естетичний тренд. Ймовірне бажання переглянути імідж або раціон, інакше прикрасити будинок, покликати в будинок гостей, побалувати дітей. Жага новизни може вилитися в подарунок, який ви отримаєте від друзів або зробите собі самі.
Близнюки
Близнюкам зірки радять почати день з наведення порядку у фінансах, бізнесі або господарстві. Саме час поставити межі марнотратства, зробити максимально прозорою укладену угоду. Не завадить убезпечити вкладення, отримати гарантії. Другу половину дня можна присвятити розвагам. Варто заздалегідь підготуватися до несподіванок — наприклад, до непередбачених змін в меню або бюджеті.
Рак
У першій половині дня Ракам важливо залишитися в заданих ззовні межах. Жорсткі рамки може диктувати професійна, правова, шлюбна або інша ситуація. Якщо ви в глухому куті, краще не стукати в зачинені двері, а спробувати менш стандартний шлях. У другій половині дня можливий непередбачений шанс, знахідка, сюрприз від друга. Імовірні випадкові спонтанні витрати на подарунки, ласощі, розваги.
Лев
Левам варто планувати «вихід у світ» на другу половину дня. До полудня краще усамітнитися: в цей період ви вразливі, ваші достоїнства погано помітні. Головною подією даної доби може стати приємне нововведення, наприклад, оригінальна купівля або несподіване матеріальне заохочення. Це вдалий момент для побачення, творчої спроби або зміни іміджу, якщо ваша мета — схвилювати і зламати шаблон.
Діва
Сьогодні Дів цікавить майбутнє, особливо, у зв'язку з дружбою і справами сердечними. До числа важливих тем також може потрапити питання про дітей, житло, роботу, творче визнання. На початку дня перспектива здасться вам ясною і нудною, але до вечора вас знову може охопити хвилювання і надія на зміни. Не варто будувати плани і давати обіцянки, поки ви не володієте інформацією і не переосмислили деталі.
Терези
Вранці зірки направлять Терезів по вузькій колії. Доведеться орієнтуватися на офіційні зобов'язання, цивільний або професійний обов'язок, підкорятися старшим. У другій половині доби вдасться змінити обстановку або імідж, розрядити напругу, отримати партнерську підтримку. Бажано опинитися в приємній ігровій, творчій або романтичній атмосфері, навіть якщо це зажадає позапланових витрат.
Скорпіон
У першій половині дня Скорпіонам не доведеться думати над вибором шляху: поїзд помчить по знайомих рейках, багато подій будуть передбачувані. А ось друга половина дня може позбавити вас підтримки, гра піде не за правилами. Буде складно розраховувати на шаблони в кар'єрі, творчості, любові, дружбі, спілкуванні з дітьми, поводженні з грошима. Враження стануть яскравішими, але у вас перехоплять ініціативу.
Стрілець
У першій половині дня Стрільцям краще зайнятися діловими і сімейними питаннями. Зірки настійно радять доводити все до кінця, у великому і малому піклуватися про страхування і гарантії. Нововведення, розваги, творчість краще відкласти до другої половини доби. Перш ніж занурюватися в приємну атмосферу, варто провести грань між роботою і задоволенням — наприклад, вигодою і любовною романтикою.
Козоріг
На початку дня Козорогам варто уточнити оптимальну дистанцію між собою та іншими. Відлюдькуваті обережні Козороги успішно сховаються за нею, як за ширмою. Друга половина дня запропонує зламати лід, запросить до невимушеного креативного діалогу з елементом гри. Якщо ви в ньому не сильні, вам краще згорнути обговорення серйозних тем (особливо любовних і фінансових). Варто утриматися і від покупок.
Водолій
Першу половину дня Водоліям варто присвятити рутині. Це вдалий час для завершення важливих давніх справ. Деякі процеси загрожують затягнутися. Може знадобитися повторний візит, контакт, обстеження, переоформлення документу. Другу половину доби сьогодні краще використовувати для неформального проведення часу: позапланового шопінгу, побачення, вечірки, сімейного або дитячого заходу.
Риби
У першій половині дня Рибам не варто виходити за рамки встановленого порядку: рамки, ліміти, правила спростять будь-яку задачу, в будь-якій справі допоможуть вчасно зупинитися. Батькам варто слідкувати за дисципліною дітей. У другій половині доби можна скасувати багато обмежень. Настане час неформальних дружніх бесід, з'явиться настрій для повторного обговорення новин або старих креативних ідей.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.