Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 26 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 26 лютого 2020 року.

Овен
Сьогодні Овни налаштовані по-бойовому, часом агресивні, схильні перехоплювати владу і ініціативу, порушувати правила і конфліктувати з усіма, включаючи начальство. Багатьом Овнам погано вдасться задуманий маневр, хитромудра інтрига. Високий ризик нашкодити бізнесу, відносинам або кар'єрі. Зростаючі запити, азарт і необережність — шлях до сварок і травм. Любовні плани зіпсує недоречний хід або ревнощі, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельців обстановка цієї доби спонукає на швидкі, рішучі і деколи небезпечні дії. Зірки попереджають про високу ймовірність створити собі проблеми власними руками, особливо, в умовах поспіху, емоційної бурі і дефіциту часу на роздуми. Важливі ініціативи краще відкласти, оскільки обставини завадять вжити необхідні заходи безпеки і підготувати надійний шлях до відступу.
Близнюки
Сьогодні Близнюки не проти пережити пригоду в любові, спорті або бізнесі. Якщо ви не прагнете гострих відчуттів, в зону ризику вас можуть втягнути друзі або партнери. Варто бути уважнішими до авантюр, навіть невинним і потішним з виду: вони можуть виявитися небезпечними, збитковими або «погано пахнути» в моральному відношенні. На щастя, переваги і недоліки будь-якого кроку виявляться досить швидко.
Рак
Сьогодні Ракам не завадить кмітливість. Не виключені потішні перипетії в поточних справах або в любові. Можливо, вам доведеться спритно балансувати між двома схожими цілями. Варто врахувати зростаюче гостре невдоволення, як ймовірну реакцію на ваші маневри. Будь-який ваш вибір може бути сприйнятий як виклик, запрошення до конкуренції, порушення договору, поганий жарт, неповагу або знущання.
Лев
В цю добу Левам бажано прораховувати наслідки своїх дій, хоча часу на це буде обмаль. Те, що починалося потішно, може закінчитися погано, якщо ви виявите недбалість та легковажність. Невдалий вибір маршруту, інструменту, транспорту, ліків, помічника або сервісу загрожує додатковою суєтою. Вона ж, у свою чергу, збільшить ризик травм, конфліктів, поламок, болю та інших проблем.
Діва
Сьогодні Діви ризикують пережити стрес із-за любовної, фінансової або ділової ситуації. Можливі критичні моменти в бізнесі, хвилювання у зв'язку з творчим проектом, спортивним тренуванням або небезпечним випробуванням, тривоги за дітей. Зірки радять не братися за нові справи, а спрямувати свою енергію на вирішення строкового завдання — або чекати у всеозброєнні, щоб при необхідності оперативно відбити удар.
Терези
Сьогодні Терези залучені в чужий двоїстий сценарій — або самі створюють такий і втягують у нього оточуючих. Переможцем стане той, хто більш сміливий, спритний, хитромудрий, вміє вчасно міняти маски, йти на компроміс, балансувати між протилежностями. Можливо, переможців не буде зовсім (особливо, якщо гра ведеться нечесно). Це не найкращий момент для початку співробітництва або конкуренції.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони зацікавлені в тому, щоб спритно впоратися навіть з дрібною справою. Заради тактичних цілей можна підлаштувати інтригу або створити дотепну комбінацію. Однак це день корисних справ, а не пустопорожніх ігор. Можливо, вам доведеться подбати про вихованця, терміново надати послугу або знайти сервіс, підмінити або виручити колегу. Стане в нагоді майстерність в технічних, ділових, медичних питаннях.
Стрілець
Сьогодні зірки не дають Стрільцям нудьгувати і залишатися пасивними. У будь-якій ситуації вітається діловитість, в поєднанні зі спортивним азартом або креативним підходом. Важливо не зволікати і робити спроби. Не варто надто турбуватися про вигоду: якщо не вдасться зірвати куш, ви вдосконалите корисні навички і заробите певний капітал у відносинах. У момент кризи чесність буде вигідніше інтриг.
Козоріг
Козорогам сьогодні важливо бачити грань між невинним жартом і провокацією (що можливо навіть вдома). Хтось не проти збити з вас пиху і розхитати ваші опори. Небезпечно втрачати рівновагу, давати волю негативним емоціям, «працювати на два фронти», вплутуватися в конфлікти — тим самим ви ризикуєте втратити частину своєї професійної чи людської гідності. Не варто робити вибір, вступати в альянс.
Водолій
Водоліям не варто скидати з рахунків «підводні камені» в поїздках, ділових і романтичних стосунках. Бажано спритно і вчасно вирулювати з двоїстих ситуацій, інакше вони можуть стати для вас пасткою і подарувати таємного ворога під маскою друга. Намагайтеся всюди порівнювати рахунок і не залишати сліпих плям, у тому числі, у спілкуванні з чужинцями, сервісами та представниками силових структур.
Риби
Сьогодні Рибам доведеться проявити кмітливість і хитрість в бізнесі, організаційних та фінансових питаннях. Якщо ви простодушні, вас легко одурять більш хитрі партнери. Зірки радять утриматися від угод і зайвих витрат. Ситуації цього дня можуть стати вельми повчальними, якщо привідкриють вам чиєсь справжнє обличчя. Не виключено, що з вами поведеться не зовсім чесно ваш колега або друг.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.