Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Загадуйте бажання і побільше: знаки Зодіаку, яким посміхнеться удача в березні 2020





Астролог Павло Глоба назвав чотирьох представників зодіакального кола, яким посміхнеться удача дуже скоро, а успіх буде супроводжувати їх у всіх життєвих сферах.
Астролог розповів, кому варто звертати увагу на знаки долі, щоб не упустити шанси, даровані Всесвіту, пише Уніан.

Овен

У березні Овни зможуть довести собі і оточуючим, що неможливе дійсно можливо. Ви продемонструєте чудеса організованості, дисципліни і продуктивності, вважає астролог. Будь-які поставлені завдання ви будете виконувати з неймовірною легкістю. Березня стане для Овнів місяцем, в якому люди, народжені під цим знаком встановлять особисті рекорди.

Телець

Астролог радить Тельцям в березні побалувати себе улюблених, зробивши те, про що вони так довго мріяли. Вони нарешті зрозуміють, що немає нічого поганого в тому, щоб хоч іноді побути егоїстом і пожити в своє задоволення. А в березні сам Всесвіт буде підштовхувати вас до цього.

Діва

У березні Дівам варто загадувати бажання і побільше. Павло Глоба впевнений, що всі мрії обов’язково збудуться. Березня подарувати Дівам сили, натхнення і величезний запас енергії. Драбинка, по якій ви піднімалися до своєї мети, перетвориться в ліфт.

Стрілець

Стрільцям слід приготуватися до зльоту. Щоб виконати в березні «програму максимум», з самого початку місяця необхідно скинути зайвий вантаж. Почистіть простір навколо себе – позбудьтеся від непотрібних речей в квартирі, на робочому місці, видаліть невикористовувані папки в комп’ютері. І тоді ваш «повітряна куля» злетить до неймовірних висот.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.