Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 19 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 19 лютого 2020 року.

Овен
Сьогодні для Овнів на першому місці кар'єра, професійний обов'язок або фатальне ключове питання. Грає роль рівень влади, повноважень. Великий авторитет роботодавця, держструктури або іншої інстанції «зверху». Важливі засоби досягнення мети, які ви для себе обрали (або вам нав'язали). Є ризик невдало розпорядитися грошима, витратити більше, ніж потрібно. Рекомендується приватна форма переговорів, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельці можуть зіткнутися з труднощами, які створили собі самі. При цьому не обов'язково помилятися особисто: можуть підвести люди, яким ви довірилися. Можлива парадоксальна ситуація, коли вдалий старт і зовнішній хід подій обіцяв багато, але скромний підсумок і витрачені зайві нерви. І все ж не варто боятися ініціативи, особливо, якщо справа термінова: попри перешкоди, прогрес буде.
Близнюки
Сьогодні зірки обіцяють Близнюкам перемогу через подолання труднощів. Не варто боятися зростання критичної маси проблем: великий шанс виграти, самостійно або з чужою допомогою. Ваша сміливість змусить поважати вас. Вам допоможе впливова особа або інстанція. Зіграє роль обізнаність, знадобляться приватні переговори або таємні підказки. Важливо бути професіоналом самому або знайти тих, хто «в темі».
Рак
Сьогодні Ракам необхідно точно визначити своє місце в партнерстві або суперництві — а також в будь-якій ситуації, де замішані великі гравці і задіяні масштабні зовнішні сили. Авторитет, влада і стратегічні резерви напевно виявляться зосереджені не в ваших руках. Вам буде важливо вчасно підлаштуватися, правильно повестися з переважаючим по ресурсам опонентом і з «сильними світу цього».
Лев
Левам день обіцяє зростання клопоту і супутніх переживань: сумнівів, побоювань. Можливо, ви станете забобонні, вас бентежать чутки і плітки. Додасть тривог неприємна аналогія з минулим або негативний чужий досвід. Варто контролювати таємні страхи, інакше не буде сил на потрібні корисні дії. Зірки підказують, що зараз ви ступаєте на хиткий ґрунт, і радять підстрахуватися навіть в дрібницях.
Діва
Сьогодні Дівам гарантований успіх, але не всі перемоги дістануться безкоштовно. Якщо ви знаєте, що праві, зірки радять вам не боятися ризикувати: ви переконливо виграєте, отримаєте свій приз, подяку або хвилину слави. Але не варто «перетягувати ковдру на себе»: в найближчі тижні велика роль партнера, підопічного або іншої важливої вам людини, не варто поранити її самолюбство і порушувати інтереси.
Терези
Сьогодні Терези змушені рахуватися з авторитетом сім'ї або традиціями. У центр уваги може потрапити розширення території, розділ володінь, функцій або сфер впливу. Великий вплив особистого юриста, лікаря, кваліфікованого помічника. Не виключено, що вам доведеться зайняти більш чітку громадянську або професійну позицію, прислухатися до думки роботодавця, орендаря або власника нерухомості.
Скорпіон
Сьогодні для Скорпіонів вдалий і пізнавальний будь-який процес. Багато вражень чекає в дорозі, в ході спілкування, проведення робіт, тренувань і планових процедур. Розширяться можливості. Зросте рівень довіри і чуттєвої гармонії в потрібних вам відносинах. Найцікавіша інформація буде повідомлятися пошепки або натяком. Не виключені додаткові витрати на статусні речі або на корисні послуги.
Стрілець
Стрільців день обнадіє окремими великими подарунками або хорошим поворотом фінансової ситуації в цілому. Чи вдасться знайти інформацію, оптимізувати бюджет, реструктурувати або погасити борг, вишукати резерви. Але рішення буде тимчасовим або вимушеним, а благодіяння людей або долі не будуть безкоштовними. Рано чи пізно, вам доведеться віддячити, «виправдати надії» або відшкодувати витрати.
Козоріг
Сьогодні Козорогам мало дарів фортуни як таких. Багатьом Козорогам будуть потрібні свідки їхнього успіху, нагороди і призи за всяку ціну, переконливі знаки реваншу над ворогами, пристрасті від шанувальників. Зірки радять в будь-якій ситуації пам'ятати про почуття міри, інакше великий ризик перестаратися і почати діяти собі на шкоду: стати жертвою гордині, почати жити невідповідно до своїх достатків, закохатися в того, хто «не по зубах».
Водолій
Сьогодні зірки радять Водоліям залишатися оптимістами, але радіти своїм перемогам на самоті. Якщо ви не переносите ізоляції, можна відсвяткувати удачу в колі близьких, але не варто публічно хвалитися. Скритність і інтимність зараз — запорука безпеки. Не варто ділитися зі сторонніми своїми почуттями, діловими і фінансовими планами, деталями минулого, духовними відкриттями і переживаннями.
Риби
Сьогодні колективні успіхи для Риб важливіші за особисті. Справжню радість вам принесе не ваш персональний успіх, а почуття причетності. Добре, якщо ви вмієте не тільки відзначати власні досягнення, а й радіти за колег, пишатися підопічними, підтримувати вчителів. Відмінний момент для волонтерства, віддачі боргу або внесення лепти в загальний проект, в якому ви маєте свій довгостроковий інтерес.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.