Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Помилки, які нареченим не можна допускати напередодні весілля

​Остерігайтеся цих дій.

День весілля — один з найважливіших у житті кожної жінки. Щоб підготуватися до нього, наречені складають список покупок і того, що необхідно зробити. Боячись що-небудь упустити з виду, вони допускають деякі прикрі помилки. І лише потім розуміють, що у всьому винні поспіх і почуття занепокоєння, інформує Ukr.Media.
Щоб ваше свято не принесло розчарувань, не йдіть на експерименти зі своєю зовнішністю. У цьому полягає головна помилка винуватиць торжества. Від яких заходів краще відмовитися:
Не фарбуйте волосся напередодні весілля
Освіження кольору волосся — це потрібна і важлива справа. Але не за день-два до весілля. Тільки уявіть собі, чим все закінчиться, якщо щось піде не так!
Деякі дівчата перед самим весіллям вирішують змінити колір волосся. У підсумку доводиться лити сльози, оскільки результат виявляється плачевним. Приміром, нова фарба може лягти поверх старої, утворивши зелений або синій відтінок.
Якщо ви вирішили поекспериментувати з іміджем, то зробіть це за місяць до весілля, звернувшись до професіонала.
Не користуйтеся новою і неперевіреною косметикою
Ринок косметичних засобів такий широкий, що хочеться купити і спробувати всі новинки без винятку. У підсумку — прищі і роздратування на шкірі. На думку більшості дерматологів, найкраще дотримуватися стандартного догляду за шкірою напередодні весілля, а не пробувати нову косметику. Це необхідно, особливо якщо ваша шкіра чутлива.
Якщо у вас раптом виявиться алергічна реакція на той чи інший продукт, то зупинити процес швидко не вийде. Можливо, на лікування підуть тижні. Чи варто так ризикувати?
Не робіть нову стрижку
Зміна стилю нареченої в день весілля може стати сюрпризом для гостей, а може перетворитися на катастрофу. Якщо ви носите довге волосся протягом досить довгого часу, не ризикуйте. Можливо, коротка стрижка вам абсолютно не піде. До того ж, наречена завжди виграшніше виглядає з довгим волоссям.
Не допускайте перерахованих помилок напередодні весілля. В такому випадку ви зможете мінімізувати ті фактори, які несуть у собі ризики зіпсувати вам настрій в цей важливий і світлий день.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.