Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 29 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 29 січня 2020 року.

Овен
У першій половині дня Овни пасивні. Очікується затримка або безвихідь у справах, дефіцит енергії або ідей. У цей час добре відпочити, виспатися, підвести риску під недавніми подіями, позбавитися від непотрібного. У другій половині дня з'являться сили і нові думки. Можливо, ви захочете взяти реванш або довести, що гідні більшого, зважитеся на хитромудру комбінацію або двозначний «хід конем», інформує Ukr.Media.
Телець
Тельці сьогодні залишаться в творчому пошуку, в сумнівах або на роздоріжжі. Різниця лише в тому, що вранці їх будуть залучати одні сценарії та варіанти, а ввечері принципово інші. Можливо, до кінця дня ви вирішите прискорити події, захочете скинути маску, відкрити карти і показати товар обличчям. Краще обмежитися експериментами, не закладати тривалий цикл, не починати нічого на постійній основі.
Близнюки
Близнюкам краще розвивати активність у другій половині дня. В цей час зміниться настрій, імпульс до дії дасть неоднозначна подія. Можливо, щось дивне відбудеться у вашій групі або в близькому вам по духу соціальному середовищі. Важливо побачити не тільки забавну сторону ситуації, але і можливий ризик, наприклад, збитковість експерименту. Вам можуть подати поганий приклад або залучити в небезпечну гру.
Рак
Вранці Раки можуть залишитися пасивними мрійниками, але ввечері такої можливості не буде. Життя поставить перед вибором. Можлива спокуса швидким кар'єрним зростанням або іншим привілеєм. Будь-який варіант буде мати свої темні сторони і змусить балансувати на межі дозволеного. Щоб з честю вийти з ситуації, доведеться стати майстерним дипломатом, знайти компроміс або винести «соломонове рішення».
Лев
Для Левів день може стартувати зі страхів або сумнівів, паузи або глухого кута. До вечора події розвиватимуться динамічніше, проясняться варіанти. Звільниться шлях або канал зв'язку. Може вирішитися правове питання. Прилив ентузіазму може спонукати вас піти відразу в двох напрямках або завищити запити. Вдалий з вигляду, такий компроміс може коштувати дорого, виявитися пов'язаним із зайвими навантаженнями і зобов'язаннями.
Діва
У першій половині цього дня Дівам доведеться чуйно вловлювати емоційні нюанси обстановки або чужий настрій. Увечері з'явиться готовність до ризику або нетривіального ходу. У цей час добре займатися терміновими завданнями, для яких не підходять стандартні типові рішення. Може несподівано знайтися дотепний вихід у побутових справах, оригінальне рішення в інтелектуальній або технічній галузі.
Терези
Терезам краще почати день з нескладної рутини. Корисно проконтролювати сумнівні та особливо важливі ділянки роботи, оцінити стан здоров'я. Увечері хтось із вашого оточення зробить несподіваний нестандартний хід, невдало пожартує над вами або поставить вас у двозначне становище. Не варто ображатися на форму контакту: таким чином вас запросять до діалогу, співпраці, або пошуку компромісу.
Скорпіон
Першу половину дня Скорпіонам краще використовувати для відпочинку і розслаблення. Якщо в планах романтика чи хобі, не варто захоплюватися: ввечері сили знадобляться для вирішення нетривіальною завдання. Ситуацію навколо вас може змінити чийсь забавний або дивний вчинок. Нетипові потреби можуть з'явитися у вашого вихованця. Якщо сталася неприємність, важливо швидко купірувати негативні симптоми.
Стрілець
Першу половину дня Стрільцям краще провести в спокої. Не завадить влаштувати розвантаження, побути вдома, усамітнитися. З наближенням вечора з'явиться бажана динаміка, поле для маневру, творчості, спілкування, флірту. Вас відвідають дотепні ідеї в сфері бізнесу, ігор, занять з дітьми. Знайдеться енергія для поїздки, тренінгу, спорту. Ви побачите речі під нестандартним кутом і вирішите декілька паралельних завдань.
Козоріг
Перша половина дня обіцяє стати для Козорогів спокійною і прогнозованою, а ось друга цілком може вибити з рівноваги. Можливо, вам доведеться зайнятися не тим, що ви запланували. Новий поворот подій можливий вдома, в родині чи в значимій для вас сфері. Неоднозначна ситуація буде мати і забавну, і серйозну сторону. Можливо, ви перебільшуєте її значення для себе. Не завадить почуття гумору.
Водолій
Для Водоліїв все найцікавіше трапиться ввечері. В цей час відкриються шляхи, прийдуть новини, ви почнете генерувати дотепні ідеї. Може намітитися поїздка, листування, дослідження. Увагу привернуть паралельні маршрути, прикордонні області знань, оригінальні мови або засоби зв'язку, жарти і парадокси. Вищий пілотаж — знайти компроміс і отримати задоволення від поєднання непоєднуваного.
Риби
На початку дня Рибам варто приділити увагу своєму стану. Корисно скинути емоційну напругу і розслабитися фізично. Вечір поставить нові завдання, для яких не може бути готових рішень. Можливе бажання змінити пріоритети і зробити нетиповий маневр. Можна піддатися імпульсу в дрібній справі, але краще утриматися від радикального витратного кроку, наприклад, великої позапланової покупки.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.